پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ فروردین ۱۳۹۸، ۲۲:۵۸

شهردار شادگان خبر داد:

اعزام گروه های خدمت رسان شهرداری شادگان به روستاهای سیل زده

اعزام گروه های خدمت رسان شهرداری شادگان به روستاهای سیل زده

شادگان- شهردار شادگان گفت: گروه های خدمت رسان شهرداری شادگان در آماده باش کامل و در مناطق سیل زده روستاهای این شهرستان مشغول به فعالیت هستند.

حسن مزبانی پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از همان لحظات ابتدایی بارندگی‌های اخیر مجموعه شهرداری شادگان در مناطق روستاهای گرفتار سیلاب پای کار بود و کلیه تمهیدات لازم در خصوص ایجاد و استحکام سیل بند در روستاها با استقرار گروه‌های خدمات رسان، ماشین آلات و سایر امکانات شهرداری در اختیار مناطق روستاهای سیل زده قرار گرفته شد.

وی افزود: تلاش شهرداری شادگان، اعضا ستاد مدیریت بحران و جوانان غیور شادگان کمک به سیل زدگان و بازگشت مردم به زندگی عادی است.

مزبانی پور در پایان به ورود سامانه بارشی جدید اشاره کرد و گفت: ستاد مدیریت بحران شهرداری شادگان با کلیه تجهیزات موتوری و انسانی و خدماتی در آماده باش کامل به سر می‌برد تا حوادثی متوجه شهر و روستاهای دیگر شهرستان در بارش‌های آتی نشود.

کد خبر 4581157

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha