به گزارش خبرنگار مهر، کارل هاینز رومنیگه روز جمعه طی مصاحبه ای با سایت بایرن گفت این باشگاه در پایان فصل تغییر و تحولات عمده ای خواهد داشت و بعضی از بازیکنان نظیرعلی کریمی، مهمت شول و صالی حمیدزیچ از بایرن خواهند رفت.
ابوالفضل جلالی مدیر برنامه های علی کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: اینکه آقای رومنیگه بتازگی اعلام کرده بایرن قرارداد خود را در پایان فصل با کریمی تمدید نخواهد کرد موضوع تازه ای نیست. کریمی اگر تا به امروز در بایرن به حضور خود ادامه داده بنا به خواست فیلیکس ماگات مربی پیشین این تیم بوده و تا ماه ژوئن با این تیم می ماند.
وی افزود: بایرن مونیخ آخر دنیا نیست و خود کریمی هم دیگر تمایلی به حضور در این تیم ندارد. قطع همکاری خواست طرفین بوده و این بازیکن در پایان فصل از آنجایی که یک بازیکن آزاد به حساب می آید در خصوص پیشنهادها و اینکه چه تیمی از شرایط مطلوب تری برخوردار است نظر نهایی خود را اعلام می کند.
جلالی در پایان گفت: در حال حاضر تیم های بسیاری خواهان به خدمت گرفتن کریمی هستند که بهتر است فعلا در این خصوص مطلبی منتشر نشود تا در موعد مقرر تیم مورد نظر را اعلام کنیم.
نظر شما