پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۲۵

افزایش حمایت جمهوریخواهان از ترامپ بعد از توهین به زنان کنگره

افزایش حمایت جمهوریخواهان از ترامپ بعد از توهین به زنان کنگره

جدیدترین نظرسنجی انجام شده در آمریکا حکایت از افزایش حمایت اعضای حزب جمهوریخواه از ترامپ دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در حالیکه اغلب شخصیت های آمریکایی از توهین «دونالد ترامپ» به اعضای زن مجلس نمایندگان ایالت متحده ناراحت هستند، نتیجه یک نظرسنجی جدید در آمریکا که توسط رویترز و موسسه Ipsos انجام شده از افزایش حمایت جمهوریخواهان از ترامپ حکایت دارد.

بر اساس نتایج نظرسنجی، حمایت از ترامپ در میان جمهوریخواهان در یک هفته گذشته با ۵ درصد افزایش به ۷۲ درصد رسیده است.

افزایش حمایت جمهوریخواهان از ترامپ در حالی است که شب گذشته مجلس نمایندگان آمریکا در محکومیت اظهارات ترامپ قطعنامه ای را تصویب کرد.

قطعنامه ای که با ۲۴۰ رای موافق در مجلس نمایندگان به تصویب رسید اظهارات و پیام های اخیر توییتری رئیس جمهوری آمریکا بر ضد نمایندگان «ترقی خواه» و منتقد عملکرد دولت را «نژادپرستانه» توصیف و آنرا به عنوان رویکردی که به «ترس و نفرت از آمریکایی های رنگین پوست مشروعیت می بخشد» به شدت محکوم کرد.

این در حالیست که رئیس جمهوری آمریکا به تازگی در توجیه اظهارات خود اتهامات نژادپرستانه را رد کرده و گفته است که «حتی یک استخوان نژادپرست» نیز در بدن ندارد.

دونالد ترامپ که مادر و دو همسر وی همگی خارج از آمریکا متولد شده‌اند با تکرار حملات گذشته نسبت به نمایندگان منتقد دموکرات که وی از آنها به عنوان «ترقی خواه‌ها» یاد می کند، از چهار نماینده که شهروند آمریکا هستند و نژادی غیر آمریکایی دارند خواسته بود که اگر از وضعیت موجود در کشور رضایت ندارند می توانند آمریکا را ترک کنند.

کد خبر 4669079

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha