پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۰ تیر ۱۳۹۸، ۹:۳۱

رئیس دانشگاه شهیدبهشتی:

علیرغم تحریم در فعالیتهای پژوهشی موفق عمل کردیم

علیرغم تحریم در فعالیتهای پژوهشی موفق عمل کردیم

رئیس دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه دانشگاه دوباره تحریم نشده گفت: خوشبختانه علیرغم تحریم در فعالیتهای پژوهشی موفق عمل کردیم .

سید حسن صدوق در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: دانشگاه دوباره تحریم نشده است، دانشگاه شهید بهشتی از گذشته تحت تحریم اتحادیه اروپا قرار داشت و تحریم جدیدی اعمال نشده است.

وی ادامه داد: ما هرساله مکاتباتی را با اتحادیه اروپا داریم که چرا دانشگاه ما را تحریم کرده اند، درحالی که ما همکاری لازم را داشته و نباید تحت تحریم باشیم.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی افزود: امسال در مکاتبه‌ای که با اتحادیه اروپا درباره تحریم دانشگاه داشته ایم، به برخی از اسناد برجام اشاره کرده اند.

صدوق با اشاره به آثار تحریم دانشگاه شهید بهشتی از سوی اتحادیه اروپا گفت: تمام اهتمام ما بر این بوده که علی‌رغم تحریم، فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه پیگیری شود و خوشبختانه باوجود محدودیت‌ها توانسته‌ایم در راه خود موفق عمل کنیم و سرآمد باشیم.

به گزارش مهر، اتحادیه اروپا دو دانشگاه شهید بهشتی و صنعتی شریف را در لیست تحریم‌ها قرار داده است و امسال در مکاتبه دانشگاه شهید بهشتی با اتحادیه اروپا در دلایل این تحریم به برخی از اسناد برجامی اشاره کرده است.

کد خبر 4671389

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha