پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ تیر ۱۳۹۸، ۱۲:۳۶

اعطا:

فرایند صدور پروانه باید به تصویب شورا برسد

فرایند صدور پروانه باید به تصویب شورا برسد

رییس کمیته معماری و طرح های شهری شورای شهر تهران تاکید کرد: فرایند صدور پروانه که محل مراجعه بخش عمده ای از شهروندان است تحت عنوان یک ماده واحده و یک تبصره باید در شورای شهر به تصویب برسد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اعطا در صد و پنجاه و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی طرح الزام شهرداری به ارائه لایحه فرایند صدور پروانه عملیات ساختمانی و گواهی‌های پایان کار ساختمانی اظهار کرد: این طرح در اردیبهشت ۹۸ با امضای ۱۶ نفر از اعضای شورای شهر تقدیم هیأت رئیسه و پس از ارجاع به کمیسیون معماری و شهرسازی در صحن ارایه می شود.

وی افزود: در بحث صدور پروانه عملیات ساختمانی و گواهی های صادر شده هم اکنون فرآیند به تصویب شورا نرسیده لذا ما در حوزه نظارتی به عنوان نمایندگان مردم مبنا و معیار روشنی نداریم تا گام‌های مختلف فرایند را بررسی کنیم و ببینیم در مناطق این روند براساس مبنای مشخص طی می شود یا خیر؟
رییس کمیته معماری و طرح های شهری شورای شهر تهران ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد بعضاً در مناطق مختلف وحدت رویه نیست و در برخی از بخش‌ها فرایند غیرشفاف صورت می‌گیرد از طرفی در شورای شهر نیز روشن نیست که کمیسیون توافقات کجای فرآیند صدور پروانه قرار دارند و یا در چه مرحله‌ای شوراهای معماری ورود می‌کند و حدود اختیارات آنها چیست؟ بنابر این در طول فرآیند نمی‌توانیم نظارت کنیم.

به گفته رییس کمیته معماری و طرح های شهری شورای شهر تهران فرایند صدور پروانه که محل مراجعه بخش عمده ای از شهروندان است تحت عنوان یک ماده واحده و یک تبصره باید در شورای شهر به تصویب برسد.

وی گفت: رویکرد ها باید به گونه ای باشد که زمان بندی مشخص وجود داشته باشد و بخش های زاید حذف شود و از اعمال سلیقه جلوگیری به عمل آید.
اعطا تاکید کرد: تفسیرپذیری از این فرآیند باید حذف شود و همه گواهی ساختمانی و پروانه‌ها همچنین مقاوم‌سازی و گواهی پایان کار و عدم خلافی فرآیند آن باید به تصویب شورا برسد.

کلیات این طرح با ١٧ رای موافق به تصویب رسید.

کد خبر 4672060

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha