پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ مرداد ۱۳۹۸، ۱۵:۵۴

به همت مرکز موسیقی حوزه هنری؛

آلبوم «جان جهان» منتشر شد/ پاسداشت استاد ادیب خوانساری

آلبوم «جان جهان» منتشر شد/ پاسداشت استاد ادیب خوانساری

آلبوم «جان جهان» با صدای پوریا اخواص و آهنگ‌سازی رضا پرویززاده به بهانه پاسداشت استاد ادیب خوانساری خواننده فقید موسیقی ایرانی توسط مرکز موسیقی حوزه هنری منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آلبوم  «جان جهان» با صدای پوریا اخواص و آهنگ‌سازی رضا پرویززاده توسط مرکز موسیقی حوزه هنری منتشر شد. این اثر در راستای پاسداشت و پشتیبانی از موسیقی اصیل ایرانی و حفظ آثار اساتید و بزرگان موسیقی ایران تنظیم شده است.

در توضیحات تکمیلی آلبوم «جان جهان» آمده است: رضا پرویززاده موسیقی‌دانی است که همواره دغدغه‌اش حفظ موسیقی اصیل ایرانی بوده و در این راستا بسیار تلاش می‌کند. در این آلبوم انتخاب آثار، صدادهی ارکستر و تنظیم آثار با نگاه به فرم موسیقی گذشتگان انجام شده تا رنگ و بوی موسیقی قدیم برای شنوندگان فرهیخته تداعی شود.

آوازهای این اثر به پاسداشت شیوه آوازی استاد ادیب خوانساری و سال‌ها تلاش ایشان در رادیو ملی و خلق آوازهای ماندگار، طراحی شده و توسط پوریا اخواص هنرمند پرتلاش عرصه آواز و از شاگردان برجسته استاد شجریان که سابقه‌ هنری درخشانی دارد، اجرا شده است.

از دیگر هنرمندانی که در خلق این آلبوم نقش داشته‌اند، می‌توان به بهروز همتی نوازنده تار، رضا پرویززاده آهنگ‌ساز و نوازنده کمانچه، ماهیار تمسکنی نوازنده‌ سنتور، محمد میرزایی نوازنده نی، حسین حدت نوازنده عود، علی همتی نوازنده بم‌تار، امین پرویززاده نوازنده کمانچه آلتو و حسین همتی نوازنده تمبک اشاره کرد.

علاقه‌مندان برای تهیه آلبوم موسیقی «جان جهان» به صورت نسخه اصلی می‌توانند به مراکز معتبر فروش محصولات فرهنگی و هنری سراسر کشور ، مرکز پخش و نشر جوان و پخش «رها» مراجعه کنند.

کد خبر 4698150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha