پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۴:۰۹

امکان ثبت نام تا ۲۲ شهریور؛

سامانه انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر علوم پزشکی راه‌اندازی شد

سامانه انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر علوم پزشکی راه‌اندازی شد

سامانه ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر شاغل به تحصیل در دانشگاه های تحت پوشش وزارت بهداشت در مقاطع کاردانی، کارشناسی و دکتری حرفه ای راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، این سامانه ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر شاغل به تحصیل در دانشگاه های تحت پوشش وزارت بهداشت، درمان  و آموزش پزشکی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و دکتری حرفه ای (پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی) است.

جامعه هدف این سامانه بر اساس آیین نامه: فرزند اناث شاهد، فرزند ذکور شاهد، همسر شاهد، جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و آزادگان، فرزندان اناث جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و آزادگان، فرزندان ذکور جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و آزادگان، همسر جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و آزادگان، جانبازان ۲۵ تا ۴۹ درصد، همسر جانباز ۲۵ تا ۴۹ درصد، فرزند اناث جانباز ۲۵ تا ۴۹ درصد و فرزند ذکور جانباز ۲۵ تا ۴۹ درصد است.

زمان ثبت درخواست واجدین شرایط نقل و انتقال دانشجویان ورودی سال های قبل رشته های تحصیلی علوم پزشکی برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۹-۹۸ تا ۲۲ شهریورماه ۹۸ است.

دانشجویان جدیدالورود لازم است در مهلت مقرر نسبت به ثبت نام در واحد دانشگاهی محل قبولی (مبداء) اقدام کنند.

زمان ثبت درخواست واجدین شرایط نقل و انتقال دانشجویان ورودی جدید رشته های علوم پزشکی برای نیمسال اول سال تحصیلی ۹۹-۹۸، حداکثر تا تاریخ ۵ مهرماه ۹۸ است.

انتقال دانشجو صرفا از طریق سامانه مربوطه صورت می گیرد و فقط مدارک و تقاضاهای ارسال شده از طریق سامانه مورد بررسی و ملاک عمل خواهد بود.

صحت کلیه مدارک و مستندات و اطلاعات ارائه شده بر عهده دانشجو است و در صورت مشاهده مغایرت اطلاعات ارائه شده، در هر مرحله از فرآیند، بررسی درخواست و نتیجه کان لم یکن تلقی خواهد شد.

پس از انجام انتقال، عواقب ناشی از عدم تطبیق نظام آموزشی، عدم پذیرش واحدهای درسی گذرانده شده در دانشگاه مبداء و اخذ واحدهای درسی مورد نیاز در دانشگاه مقصد، متوجه دانشجو خواهد بود و هیچگونه مسئولیتی در این زمینه متوجه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بنیاد شهید و امور ایثارگران نخواهد بود.

کد خبر 4713575

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha