پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ شهریور ۱۳۹۸، ۱۰:۴۸

سرهنگ پازدار تشریح کرد:

رژه باشکوه نیروهای مسلح در خرم‌آباد برگزار می‌شود

رژه باشکوه نیروهای مسلح در خرم‌آباد برگزار می‌شود

خرم‌آباد- معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان در تشریح برنامه‌های هفته دفاع مقدس گفت: رژه باشکوه نیروهای مسلح هم‌زمان با ۳۱ شهریورماه در مرکز استان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی حسین پازدار صبح امروز شنبه در نشست با خبرنگاران با اشاره به فرازهایی از فرمایشات امام راحل پیرامون دفاع مقدس اظهار داشت: دفاع ما یک دفاع مقدس بود چون از همه ارزش ها و فضیلت های خود دفاع کردیم.

وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) می فرماید «ما انقلابمان را در جنگ به جهان صادر کردیم و ابهت دو ابرقدرت شرق و غرب را شکستیم»، تصریح کرد: دوران دفاع مقدس نشان داد که با وحدت و انسجام می شود در مقابل دشمن ایستاد، دوران دفاع مقدس نشان داد که می شود با حداقل امکانات از باورها و داشته های خود دفاع کرد.

وحدت و همدلی از رمزهای موفقیت ما در دفاع مقدس بود

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با تاکید بر اینکه هفته دفاع مقدس فرصت مغتنمی است که تجلیل کنیم از همه کسانی در دوران دفاع مقدس رشادت کردند، از مردم و جانبازان و خانواده شهدا باید تقدیر کرد، افزود: در هفته دفاع مقدس ان شاء الله نقش همبستگی و وحدت و همدلی را در پیشبرد اهداف انقلاب تبیین خواهیم کرد.

سرهنگ پازدار با اشاره به اینکه وحدت و همدلی از رمزهای موفقیت ما در دفاع مقدس بود، گفت: هفته دفاع مقدس فرصتی برای تبیین قدرت دفاعی کشور است.

تکریم شهیدان گرانقدر و جانبازان عزیز و ایثارگران در هفته دفاع مقدس در دستور کار است

وی با بیان اینکه یکی دیگر از اهدافی که در این هفته دنبال می کنیم تبیین نقش بی بدیل بسیج است، یعنی انسان های مخلصی که در همه امور به انقلاب اسلامی کمک رساندند، تصریح کرد: تکریم خانواده شهیدان گرانقدر و جانبازان عزیز و ایثارگران در هفته دفاع مقدس در دستور کار است.

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان با اشاره به برگزاری جلسات متعدد درون سازمانی و هماهنگی با دیگر نهادهای انتظامی و نظامی برای برگزاری برنامه های دفاع مقدس افزود: برابر تدبیر ستاد کل نیروهای مسلح، مسئولیت اجرای برنامه های دفاع مقدس یک سال با ارتش است و یک سال با سپاه، امسال مسئولیت در کل کشور با سپاه پاسداران است.

سرهنگ پازدار با بیان اینکه برنامه های متنوعی تدارک دیده ایم و امیدواریم با حضور مردم این برنامه ها به خوبی برگزار شود، تصریح کرد: مراسم باشکوه رژه نیروهای مسلح در مرکز استان برگزار می شود و همه توان را در مرکز استان متمرکز کرده ایم.

وی نمایش اقتدار، انضباط و توان نیروهای مسلح را هدف برگزاری رژه نیروهای مسلح دانست و افزود: فردا ۳۱ شهریورماه شاهد یک رژه باشکوه در مرکز استان خواهیم بود، رژه نیروهای مسلح ساعت ۸ صبح برگزار خواهد شد.

بازسازی عملیات «بیت المقدس» در دورود

معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان برگزاری نمایش رزمی و فرهنگی در شهرستان دورود را از دیگر برنامه های هفته دفاع مقدس برشمرد و گفت: به منظور انتقال فرهنگ جهاد و شهادت هر ساله در یکی از شهرهای استان یکی از عملیات های دفاع مقدس بازسازی می شود، امسال بازسازی عملیات بیت المقدس را در دورود خواهیم داشت.

سرهنگ پازدار با بیان اینکه ضمن بازسازی عملیات، بخشی هم به نقش دورودی ها در دوران دفاع مقدس خواهیم پرداخت و فردا شب(۳۱ شهریورماه) این مراسم برگزار خواهد شد، تصریح کرد: اجرای برنامه های مشترک بین ارتش، سپاه و ناجا را در هفته دفاع مقدس خواهیم داشت، دیدار فرماندهان و مسئولین نیروهای مسلح با نماینده ولی فقیه در لرستان و ائمه جمعه در شهرستان ها از جمله این برنامه ها است.

اعزام اکیپ های خدماتی و درمانی به مناطق محروم

وی ادامه داد: غبارروبی گلزار مطهر شهدا، دیدار با خانواده شهدای ارتش، ناجا و سپاه با محوریت بنیاد شهید، اعزام اکیپ های خدماتی و درمانی به مناطق محروم استان، یک روز ویزیت رایگان در همه درمانگاه های سپاه و ... از دیگر برنامه های هفته دفاع مقدس است.

کد خبر 4724054

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha