پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ مهر ۱۳۹۸، ۱۰:۵۶

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

رومینگ اینترنت گران است/ ۱۸۰ هزار تومان برای یک گیگابایت

رومینگ اینترنت گران است/ ۱۸۰ هزار تومان برای یک گیگابایت

وزیر ارتباطات با بیان اینکه توصیه ما به زائران عدم استفاده از اینترنت رومینگ است، گفت: رومینگ اینترنت به دلیل گرانی مقرون به صرفه نیست و لذا زائران از سیمکارت عراقی استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو اربعین، محمد جواد آذری جهرمی ضمن بیان اینکه طی مذاکرات صورت گرفته با کشور عراق و کاهش نرخ تماس های بین الملل ارتباطات صوتی از طریق سیم کارت های ایرانی مقرون به صرفه تر شده است، تاکید کرد: استفاده از سیم کارت های ایرانی برای تماس با ایران یا بالعکس نسبت به سال های قبل با کاهش قیمت روبرو بوده است.

وی افزود: در ارتباط با اینترنت همچنان نرخ بسته های اینترنتی سیم کارت های عراقی مقرون به صرفه تر است هر چند نسبت به سال گذشته قیمت رومینگ اینترنت سیم کارت ایرانی در عراق ۳۰۰درصد ارزان شده اما با این کاهش باز هم هنوز سیم کارت های عراقی به صرفه تر است.

وزیر ارتباطات گفت: با توجه به شرایط پیش آمده در روزهای قبل در عراق و اعتراضات صورت گرفته  به دلایل امنیتی اینترنت در این کشور با تصمیم مسئولان قطع شده بود و دارندگان سیم کارت های عراقی در ساعات زیادی از روز شاهد قطع اینترنت بودند هرچند این مشکل در حال رفع است اما اگر زوار ایرانی نیاز به اینترنت داشتند می توانند به عمود هایی که وزارت ارتباطات خدمات اینترنت را در آن ها می دهد مراجعه و از از شبکه استفاده کنند.

آذری جهرمی بیان کرد: به دلیل قیمت بالای رومینگ اینترنت که هر گیگابایت در حدود ۱۸۰ هزار تومان محاسبه می شود، توصیه می کنیم زائران تنها در حالت اضطرار از این امکان استفاده کنند. 

کد خبر 4745097

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha