به گزارش خبرنگار مهر، علی محمدی ظهر شنبه در بازدید از پروژههای کنترل سیلاب شمال استان بوشهر اظهار داشت: با بررسی مسیل ها و رودخانه های چهارروستایی و رودشور، دو دستگاه بیل مکانیکی و بولدوزر با همکاری اداره کل راه و شهرسازی استان به محل اعزام و در حال ساماندهی رودخانه برای عبور روان و بهتر سیلاب هستند.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر با اشاره به کنترل حریم و بستر در محدوده دره گپ گناوه گفت: با بررسی محدوده این رودخانه، نقاط حادثه خیز شناسایی و تقویت و استحکام بخشی دایک در برخی نقاط در دستورکار قرار گرفت.
محمدی در بازدید از بند محور ۱۴ شبانکاره اظهار داشت: یکی از مناطق مستعد سیلاب شمال استان، منطقه شبانکاره است که مطالعات جامعی بر روی مسیل ها و آبراهه های آن صورت پذیرفته است.
وی افزود: با تکمیل مطالعات در این محدوده، ضرورت ساخت ۱۸ سازه مشخص گردید و تا کنون یک بند (محور ۱۲) تکمیل شده و دو بند دیگر (محورهای ۱۰ و ۱۴) در حال ساخت است.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر تصریح کرد: سیلاب جاری شده از این آبراهه ها باعث وارد شدن خسارت به شبکه آبیاری و زهکشی شبانکاره، اراضی کشاورزی منطقه، تاسیسات زیربنایی مثل خطوط برق و جاده ها می شود و باعث آبگرفتگی جاده برازجان-گناوه میشود.
محمدی خاطرنشان کرد: با تکمیل سازه های مذکور، علاوه کنترل سیلاب و کاهش خسارات آن، از آب ذخیره شده می توان جهت تغذیه سفره های زیرزمینی و مصارف کشاورزی استفاده نمود.
وی افزودک در شهریورماه سال جاری و مصادف با هفته دولت، عملیات اجرایی بند محور ۱۰ آغاز شد و هم اکنون این بند بتنی دارای پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصد است. بند محور ۱۴ نیز از نوع سنگ و سیمان و دارای پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد است و بند محور ۱۲ در شهریور ماه سال جاری به بهره برداری رسیده است.
نظر شما