حمید مقیمی در گفتگو با خبرنگار مهر از اجرای طرح توزیع کیسه های پارچه ای بین نانوایان گرگان خبر داد و اظهار کرد: توزیع کیسه های پارچه ای بین نانوایان تقریبا اجرا شده و ما در تلاشیم که کیسه های با کیفیت تری را تایید کنیم.
رئیس اتحادیه خبازان گرگان با بیان این که توزیع کیسه پلاستیکی در بقیه نانوایی هایی ها به جز نانوایی های لواش ممنوع است، افزود: توزیع این کیسه ها از ابتدای آذر ماه آغاز شده و تا به حال بین تقریبا ۵۰ نانوایی در گرگان توزیع شده است.
وی در خصوص عدم اجرای این طرح در نانوایی های لواش گفت: این طرح در نانوایی لواش قابلیت اجرا ندارد چون باید سرد شود و داخل کیسه پلاستیکی گذاشته شود و دلیل اجرای این طرح، سرطان زا بودن نان داغ در کیسه های پلاستیکی بود که بیشترین آسیب را به مردم می زد.
مقیمی ادامه داد: قیمت این کیسه ها برای مصرف کنندگان زیر چهار تومان است، قابل شستشو هستند و دوام و کیفیت مناسبی دارند.
وی افزود: این طرح سال ۸۸ نیز به صورت رایگان اجرا شد که استقبال نشد اما در حال حاضر باید فرهنگ سازی از طریق رسانه صورت گیرد.
مقیمی خاطر نشان کرد: نانواها برای دریافت این کیسه ها باید به شرکت تعاونی مراجعه کنند، علاوه بر اتحادیه، سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان و فرمانداری بر اجرای طرح نظارت و پیگیری دارند.
نظر شما