پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ آذر ۱۳۹۸، ۱۱:۵۰

دادستان عمومی و انقلاب مرکز گلستان خبرداد

تخریب ۱۴ بنای غیرمجاز در روستاهای گرگان/۲۰۰۰ مترمربع زمین آزاد شد

تخریب ۱۴ بنای غیرمجاز در روستاهای گرگان/۲۰۰۰ مترمربع زمین آزاد شد

گرگان- دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان گفت: با حضور نماینده دادستان، ۱۴ بنای غیرمجاز در روستاهای شهرستان گرگان تخریب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدرضا سیدحسینی در خصوص تخریب بناهای غیرمجاز در گرگان اظهارکرد: با حضور نماینده دادستان، ۱۴ بنای غیرمجاز در روستاهای شهرستان گرگان تخریب شد.

وی گفت: این خانه ها غیرمجاز در زمین های کشاورزی و باغی روستاهای نومل، باغ گلبن، نصرآباد و ولیک آباد ساخته شده بود که پس از قطعی شدن حکم قلع و قمع این بناها در دادگاه، امروز (یکشنبه) با حضور قاضی شعبه سوم اجرای احکام کیفری دادسرای گرگان، این احکام اجرا شد.

سیدحسینی افزود: با اجرای این احکام، دو هزار مترمربع زمین آزاد شد.

وی به مردم توصیه کرد که پیش از ساخت و ساز، مجوزهای موردنیاز را دریافت کنند و از ساخت در زمین های کشاورزی و باغی خودداری کنند.

به گفته سیدحسینی ، در اجرای احکام قلع و قمع بناهای غیرمجاز در زمین های کشاورزی، باغی و منابع طبیعی ، به هیچ عنوان تردید نمی کنیم.

وی همچنین به فنس کشی و دیوارکشی های غیرقانونی هم اشاره کرد و گفت: تبصره دو ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی به جهاد کشاورزی و امور اراضی این اختیار را داده است تا بدون حکم قضایی و تنها با حضور نماینده دادستان، فنس کشی ها و دیوارکشی های غیرمجاز زمین های کشاورزی را بردارند.

کد خبر 4798125

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha