پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ آذر ۱۳۹۸، ۱۱:۲۹

«این بامداد خسته» در خانه سینما نمایش داده می شود

«این بامداد خسته» در خانه سینما نمایش داده می شود

مستند «این بامداد خسته» با موضوع احمد شاملو، برای دومین بار در کانون فیلم خانه سینما نمایش داده می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی خانه سینما، در آغاز دومین سال فعالیت کانون فیلم خانه سینما، بنا بر این است که چند فیلم پرمخاطب که با ازدحام علاقه‌مندان روبه‌رو شده بود و جمعی از تماشاگران موفق به حضور در سالن و تماشای فیلم نشده بودند، دوباره در کانون فیلم به نمایش درآید.

به همین منظور، کانون فیلم خانه سینما نمایش دوباره ای برای مستندی درباره احمد شاملو در نظر گرفته است. در این برنامه، فیلم مستند «این بامداد خسته» ساخته فرشاد فداییان، با مدت زمان ۱۲۰ دقیقه، به نمایش در می آید و پس از آن هم نشستی با حضور علی یحیایی برگزار می شود.

این برنامه، روز چهارشنبه ۲۷ آذر، ساعت ۱۸، برگزار خواهد شد و علاقه مندان می توانند  به نشانی خیابان بهار، خیابان سمنان، شماره ۲۹، خانه سینما، مراجعه کنند.

کد خبر 4800130

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha