به گزارش خبرگزاری مهر، سید حسن رسولی در دومین نشست شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان با رابطان و هیات رئیسه شورای اصلاح طلبان با بیان اینکه تجربه شخصی ۳۶ ساله حضور بنده در عرصه انتخابات به من این باور را داده است که در کشور ما انتخابات از نظر زمان بندی یک رویداد پیش بینی شده است، گفت: اما انتخابات از منظر نتیجه و دستاورد معتقدم متاثر از رویدادهای پر شمار از جمله رویدادهایی غیر مترقبه است.
وی با اشاره به انتخاب سید محمد خاتمی به عنوان رئیس دولت اصلاحات، ادامه داد: به اتفاق خاتمی و مرعشی رفتیم ستاد به آفرین را از مالکش اجاره کنیم، گفتند مگر قرار است خاتمی رای بیاورد؟ به خاطر دارم فروردین تخمین زدند وی ۳۰۰ هزار تا یک میلیون رای دارد اما ۷۹/۵٪ درصد ضریب مشارکت انتخابات بود و خاتمی بالاترین رای را آورد.
رسولی افزود: سال ۸۴ مسئول استان خراسان بودم تا دو هفته قبل از اخذ، احمدی نژاد از آخر اول بود اما ۸ سال کشور را به شیوه خودش اداره کرد. مجلس چهارم با وجود نظارت استصوابی انتخابات سردی را برای مجلس پنجم به وجود آورد؛ جالب است انتخابات ریاست جمهوری قبل از آن هم رقیب ما پرده اتاق هایشان هم از قبل انتخاب کرده بود اما علی رغم همه این رخدادها ما در مجلس پنجم ۱۳۷ نفر از جنس اصلاح طلبان نماینده داشتیم.
رئیس ستاد مرکزی انتخابات شورای عالی اصلاح طلبان با بیان این که درست است امروز شرایط سخت است اما برخی رخدادها در جامعه ما این امید را می دهد که فضا تغییر خواهد کرد، گفت: جمهوریت نظام که تبلور عینی اش در انتخاب است و مردم سالاری ما که محور خودش را نمایان می کند نیازمند مشارکت بالایی است و خوش بینانه ترین نگاهم این است که رهبری مانند آن چه که در گذشته فرمودند حتی اگر کسی نظام را قبول ندارد در انتخابات شرکت کند، فضا را تغییر خواهند کرد.
وی تاکید کرد: تامین منافع بین المللی و داخلی در گرو مشارکت بالای مردم در انتخابات است؛ زیرا رابطه مشروعیت جمهوری اسلامی ایران با نرخ مشارکت صرف نظر از مبانی نظریش یک رابطه مستقیم دارد.
رئیس ستاد مرکزی انتخابات شورای عالی اصلاح طلبان افزود: منشور و اخلاق اصلاح طلبی می گوید باید تلاش حداکثری داشته باشیم، هزینه های حداکثری بدهیم و مطالبات حداقلی داشته باشیم چرا که در جامعه امروز ایران بدیل دیگری نداریم.
وی تاکید کرد: بدیل هرچیزی را غیر از اصلاح طلبان در سال ۹۶ و آبان ماه گذشته بحث های خیابانی است که هر سه سر باخت است. یعنی نظام، مردم و اصلاحات می بازد.
رسولی با اشاره به صحبت های عارف در ابتدای جلسه گفت: خوشحال شدم که وی گفت که قرار است فراکسیون امید گزارشی دهد امیدوارم این فراکسیون یک گزارش واقع بینانه به مردم ارائه دهد، زیرا کم اطلاع رسانی در مورد فعالیت مجلس شورای اسلامی داشتیم.
وی ادامه داد: احزاب که ماهیت اصلاح طلبی اند ایجاد کننده شورای عالی هستند و به لحاظ ماهیت هم دو سوم دبیران کل و یک سوم اعضا در این شورا حضور دارند.
رسولی یاد آور شد: موفقیت های چشم گیری در انتخابات گذشته داشتیم. سال ۹۲ با گذشت تاریخی عارف انتخابات را بردیم، در سال ۹۶ هم جریان اصلاحات اساسا کاندیدایی نداشت به دلیل اینکه منافع ملی برای ما مرجع است.
وی تأکید کرد: این گفته هایم به دلیل قبول دستاوردهای دولت نیست، معتقدم دولت را به حد کافی تخریب می کنند ما دیگر این کار را انجام ندهیم، مردانه مسئولیت بپذیریم که به روحانی رأی دادیم و باید بایستیم و با مردم رو راست باشیم.
رئیس ستاد مرکزی انتخابات شورای عالی اصلاح طلبان با اشاره به ستاد مرکزی انتخابات شورای عالی اصلاح طلبان، ادامه داد: ستاد شورای ۱۱ نفره در نظر گرفته است و به عنوان رئیس آن قبول مسئولیت کردم.
رسولی بیان کرد: همچون گذشته بر اساس تنوعات فکری و مشارکت تصمیم گیری خواهیم کرد. تجارب قبلی را در نظر داریم از موی سفیدان و انرژی چوانان، زنان و اقوام استفاده خواهیم کرد زیرا معتقدیم باید کادرسازی صورت گیرد.
وی با تاکید بر این که فلسفه شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان معنا و مفهومش این است که می خواهیم در چارچوب نظام فعالیت اصلاح طلبانه کامل داشته باشیم، گفت: تعامل با ارکان نظام با حفظ هویت اصلاح طلبان خواهیم داشت.
این عضو هیات رئیسه شورای عالی اصلاح طلبان ادامه داد: وقتی بپذیریم جمعی کار کنیم و میل و سلیقه شخصی را اعمال نکنیم و هویت جمع مد نظر باشد می توانیم اهداف را اجرایی کنیم.
وی تاکید کرد: من طرفدار «طرح سرا» هستم و همان طور که عارف گفت برد، باخت و حذف در انتخابات وجود دارد که ما هر سه را دیدیم. ما یک جریان ریشه دار هستیم که بیش از ۳ دهه در نهادهای انتخاباتی نقش داشته است نباید از موضع یک مستاجر با حاکمیت برخورد کنیم. ما به لحاظ موانع با هیچ کمبودی برخوردار نیستیم و پایان شب سیه سپیده است.
نظر شما