پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۸ بهمن ۱۳۹۸، ۱۳:۰۸

مسئول تربیت بدنی سپاه کربلا:

همایش اقتدار رزم آوران علوی در مازندران برگزار می شود

همایش اقتدار رزم آوران علوی در مازندران برگزار می شود

ساری - مسئول مرکز تربیت بدنی و ورزش بسیج سپاه کربلا گفت: به مناسبت ایام الله دهه فجر و گرامیداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، همایش اقتدار رزم آوران علوی در استان برگزار می شود.

سرهنگ پاسدار کاظم غفارپور در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه همایش اقتدار رزم آوران علوی به مناسبت ایام الله دهه فجر و گرامیداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار می‌شود، افزود: ارتقای سطح آمادگی و توانمندی‌های سربازان رزمی کار ولایت و بسیجیان، برگزاری مسابقات بین اعضا و گروه‌ها، ایجاد نشاط و شادابی و برانگیختن حس غرور بسیجیان وایجاد یاس، ترس و ناامیدی در دل دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ایجاد امید و خوشحالی در دل دوستداران و علاقمندان به این انقلاب از اهداف همایش است.

وی با بیان اینکه این همایش با عنوان اقتدار رزم آوران علوی و گرامیداشت یاد و خاطره سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار می‌شود، گفت: همایش اقتدار ما با مشارکت حدود ۱۳۰۰ نفر از برگزیدگان و نخبگان رزمی کار بسیجی از سرتاسر استان در سه تاریخ و در سه مکان متفاوت برگزار می‌شود.

سرهنگ غفارپور ادامه داد: اولین همایش ۲۰ بهمن ساعت ۸ صبح روز یکشنبه در شهرستان نوشهر، چهارراه انقلاب شاهد با حضور ۴۰۰ نفر از بسیجیان گردان‌های رزم و از ۷ ناحیه، دومین همایش روز دوشنبه در شهرستان نکا، چهارراه مرکزی این شهر با حدود ۴۶۰ نفر و حدود ۷ ناحیه شاهد و سومین همایش ۲۴ بهمن روز پنجشنبه در شهرستان بابل در استادیوم ورزشی هفت تیر با حضور حدود ۴۵۰ نفر از بسیجیان ۸ شهرستان برگزار می‌شود.

وی گفت: ترکیب گروه‌های شرکت کننده شامل برگزیدگان گردان امام حسین (ع)، برگزیدگان گردان‌های فاتحین، برگزیدگان گردان‌های امام علی و برگزیدگان گروه‌های رزمی ذوالفقار از گردان‌های بیت المقدس خواهد بود و بسیجیان گردان‌های رزمی مختلف را در این مراسم جمع می‌کنیم تا توانمندی‌ها و قابلیت‌ها سرباز ولایت را به نمایش بگذارند.

سرهنگ غفارپور یادآور شد: در این همایش همه این عزیزان به صورت دسته جمعی، حرکت‌ها و تاکتیک‌های خود را با شعارهای خیلی زیبا و هیجانی برای عموم مردم به معرض نمایش می‌گذارند و بخش دوم در قالب مسابقه برگزار می‌شود و هر تیم شهرستان حرکات خود را به نمایش می‌گذارند و کاپ، مدال و جایزه و حکم اهدا می‌شود.

وی افزود: این همایش‌ها با حضور مهمانانی از استان و تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 4846764

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha