پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ اسفند ۱۳۹۸، ۱۳:۰۴

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای دامغان:

عملیات راهداری زمستانی در ۱۸۵ کیلومتر راه‌های دامغان انجام شد

عملیات راهداری زمستانی در ۱۸۵ کیلومتر راه‌های دامغان انجام شد

دامغان - رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای دامغان گفت: به دلیل بارش برف و نزولات جوی در ۲۴ ساعت گذشته عملیات راهداری زمستانی در ۱۸۵ کیلومتر راه های شهرستان انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین ابوطالبی در جمع خبرنگاران همزمان با ظهر چهارشنبه به میزبانی راهداری دامغان ضمن بیان اینکه اکیپ‌های راهداری در مسیرها به خصوص شمال شهرستان مستقر هستند، بیان کرد: همزمان با بارش نزولات جوی از روز گذشته، انجام عملیات راهداری زمستانی در ۱۸۵ کیلومتر از راه‌های حوزه استحفاظی دامغان انجام شد.

وی با بیان اینکه ۳۰ نیروی راهداری در مسیرهای دامغان مستقر هستند، بیان داشت: این نیروها در قالب پنج اکیپ با ۱۲ دستگاه تجهیزات راهداری شامل گریدر، برف‌روب مکانیزه و لودر به محورهای دامغان- شاهرود، دیباج – تویه، تویه دروار – کیاسر، دامغان – معلمان، دامغان – سمنان، دیباج - تویه، معلمان- جندق، حضور دارند.

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای دامغان با بیان اینکه راهداران این شهرستان طی ۲۴ ساعت گذشته و در مأموریت‌های خود ۷۰ تن شن و نمک را در جاده‌های حوزه استحفاظی پخش کردند، ابراز کرد: عملیات راهداری با هدف خدمت رسانی به مردم صورت می‌گیرد اما باید همکاری مردم را نیز در این زمینه داشته باشیم.

ابوطالبی از مردم خواست قبل از سفر برای اطلاع از وضعیت جاده‌ها به سایت www.۱۴۱.ir مراجعه و یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس حاصل کنند.

کد خبر 4863804

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha