به گزارش خبرگزاری مهر، سید علی آقازاده در خصوص وضعیت پرداخت حقوق کارگران صنایع بزرگ استان اظهار کرد: امسال با وجود همه مشکلات، تحریمها و شیوع بیماری کرونا و مضیغه هایی که شرکتهای بزرگ استان با آن مواجه بودند، اما در پایان سال وضعیت پرداختی در استان بخصوص برای شرکتهای بزرگ مانند هپکو، آذرآب، ماشین سازی، ایرالکو، واگن پارس و لوله صفا در ساوه بسیار بهتر از سال گذشته بوده است.
استاندار مرکزی بیان کرد: در حال حاضر فقط حقوق اسفندماه کارگران هپکو و آذرآب پرداخت نشده است، اما باقی شرکتها تمامی حقوق و مزایای سال ۹۸ را دریافت کرده اند.
وی گفت: استان مرکزی در پایان ۹۸ یکی از بهترین سالها در حوزه پرداخت حقوق را پشت سر گذاشت. در مدت مشابه سال گذشته میزان عقب افتادگیهای کارگری در مقایسه با امسال بیش از ۵۰ درصد رشد داشته و این شرایط حاصل تلاش مدیران صنایع، کارگران و مجموعه مدیران استان است و امیدواریم سال ۹۹ نیز سالی توأم با موفقیت برای صنایع و تولید بیشتر باشد.
نظر شما