پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ فروردین ۱۳۹۹، ۱۱:۵۳

فیلم کوتاه «بداهه» در سومین دوره جشنواره آمریکا

فیلم کوتاه «بداهه» در سومین دوره جشنواره آمریکا

فیلم کوتاه «بداهه» به تهیه کنندگی و کارگردانی رامین معصومیان در سومین دوره جشنواره آمریکا به رقابت می پردازد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فیلم، فیلم کوتاه «بداهه» به تهیه کنندگی و کارگردانی رامین معصومیان در سومین حضور بین الملی خود توانست به سومین دوره جشنواره آمریکا راه پیدا کند.

فرهاد مهرخیرانی و سوده خدری در این اثر که به قلم رامین معصومیان و فرهاد مهر خیرانی نوشته شده است، به ایفای نفش می پردازند.

این اثر هنری پیش از این در رقابت های جشنواره فیلم کوتاه کانادا و جشنواره آنلاین «لیفت آف» نیز به رقابت پرداخته است.

از دیگر عوامل این اثر می توان به تصویربردار: علیرضا حسینی، تدوین و صداگذاری: آبتین شمیلی، صدا بردار: امیر محمد حاجی زاده، آهنگساز: پیام جوانی، دستیار کارگردان وبرنامه ریز: علی دولت یاری، منشی صحنه: زهرا خضوعی، طراح صحنه و لباس: سارا مژده، دستیار صحنه و لباس: سارا سیبی، عکاس: صدف سعدالدین، طراح پوستر: حافظ معینی، مشاور رسانه ای: سیدمحمدصادق سیادت می توان اشاره کرد.

در خلاصه «بداهه» آمده است: «مردی در اتاقش شروع به نواختن تار می کند و صدای تار دیگری از منزل همسایه که زنی تنها در آن زندگی می کند به گوش می رسد. این ۲ از پشت دیوار بداهه نوازی می کنند و ... .»

کد خبر 4900201

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha