پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۰۶

به مدیریت هنری بردیا کیارس؛

تازه‌ترین اجرای بین‌المللی ارکستر سمفونیک تهران منتشر شد

تازه‌ترین اجرای بین‌المللی ارکستر سمفونیک تهران منتشر شد

تازه‌ترین اجرای خانگی ارکستر سمفونیک تهران با حضور بیش از ۱۷۰ نوازنده و خواننده ایرانی و خارجی به مدیریت هنری بردیا کیارس منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بنیاد فرهنگی هنری رودکی، اجرای خانگی ارکستر سمفونیک تهران باحضور بیش از ۱۷۰ نوازنده وخواننده منتشر شد. این اجرای ارکستر سمفونیک تهران با همراهی نوازندگان و خوانندگان بیش از  ۱۵ کشور است و بردیا کیارس، نوازنده و رهبر ارکستر کار مدیریت هنری پروژه را به عهده داشته است.

در اجرای خانگی ارکستر سمفونیک تهران که بیشتر از ۱۷۰ نوازنده و خواننده حضور دارند،موومان چهارم سمفونی ۹ بتهوون اجرا می‌شود؛ این قطعه محوریت صلح، شادی و  برادری دارد.

در توضیحات این قطعه آمده: «ما معتقدیم پیام این اجرا برابری و دوستی است؛ در این شرایط که جهان درگیر مساله‌ای مشترک است(ویروس کرونا)، راهی جز همبستگی برای عبور از این بحران وجود ندارد. همان طور که سعدی شاعر بزرگ ایران گفت: بنی آدم اعضای یکدیگرند/ که در آفرینش ز یک گوهرند.»

پیش از این توسط بنیاد فرهنگی هنری رودکی، دو اجرای خانگی «سبکبال» و «شور عاشقانه» توسط ارکستر ملی ایران اجرا و منتشر شده است.

کد خبر 4929403

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha