۳ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۲۶

جانشین سپاه نینوای گلستان:

شهدای فتح خرمشهر یاریگر ما در راه انقلاب هستند

شهدای فتح خرمشهر یاریگر ما در راه انقلاب هستند

گرگان- جانشین سپاه نینوای گلستان گفت: یقیناً حرکت با نیت الهی مورد عنایت خداوند قرار خواهد گرفت و شهدای عملیات بیت المقدس هم یاریگر خواهند بود.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سیدموسی حسینی پیش از ظهر شنبه در خصوص سالروز آزادسازی خرمشهر در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: خرمشهر نماد مقاومت است که در این مقاومت دست نصرت الهی نمایان شد.

وی افزود: امام راحل فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد؛ پیروزی که محصول مقاومت مبتنی بر ایمان، ولایت مداری و وحدت مستحکم است.

حسینی با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب در مورد خرمشهر، گفت که ایشان هم فرمودند خرمشهرها در پیش است.

وی ادامه داد: خرمشهر گاه محصور فرهنگی گاه محصور سیاسی و البته از ابتدای انقلاب محصور اقتصادی است و برای آزادی آن باید برابر الگوی فتح خرمشهر اقدام و عمل کرد و باید قوی شویم.

حسینی گفت: در راه جهش تولید و حمایت از کالای داخلی و مبتکران باید با محوریت ایمان، روحیه انقلابی و حفظ وحدت و بر مدار تدابیر فرمانده کل قوا حضرت امام خامنه‌ای پیش رفت و خرمشهرها را باید تشخیص داد و بر مبنای آرایش دشمن عملیات را طراحی و عمل کرد.

وی اضافه کرد: در این مبارزه مدیران و فرماندهان میدانی باید باتقوا، مؤمن، پاک دست، ساده زیست و مردمی و درد آشنا و دشمن شناس و با اراده های پولادین باشند.

جانشین سپاه نینوای گلستان بیان کرد: شهدای آزادسازی خرمشهر نظاره گر ما هستند که چگونه پیام مولا را در آزادسازی خرمشهرها عملی خواهیم کرد، یقیناً حرکت با نیت الهی مورد عنایت خداوند قرار خواهد گرفت و شهدای عملیات بیت المقدس هم یاریگر خواهند بود.

کد مطلب 4932675

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha