پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۳۸

مدیرکل میراث فرهنگی لرستان مطرح کرد؛

کاهش فروش صنایع دستی لرستان به دلیل سیلاب و کرونا

کاهش فروش صنایع دستی لرستان به دلیل سیلاب و کرونا

خرم‌آباد- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان از کاهش فروش صنایع دستی این استان به دلیل سیلاب و کرونا خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید امین قاسمی امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران، گفت: یک بازارچه بزرگ در مرکز استان و چند بازارچه موقت در دیگر شهرستان‌های استان، به منظور عرضه محصولات صنایع دستی هنرمندان استان بدون واسطه و به صورت مستقیم در حال فعالیت هستند.

وی با اشاره به اینکه که در دو سال اخیر به علت وقوع سیل و شیوع ویروس کرونا فروش چندان چشم گیری در استان اتفاق نیفتاده است، گفت: به طور معمول فروش نوروزی و ایام گردشگری در فصل تابستان در سطح استان قریب به ۷۰ میلیارد ریال است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان، میزان فروش صنایع دستی در نقاط مختلف استان را منوط به وضعیت اقتصادی و اجتماعی حاکم در محل دانست و افزود: بخش عمده‌ای از تولیدات عمده صنایع دستی روستایی و عشایری به صورت مشاغل خرد و خانگی است که بیشتر به صورت مصارف شخصی استفاده می‌شود و فقط مازاد آن به صورت مستقیم برای فروش عرضه می‌شود.

قاسمی، اظهار داشت: در استان نمایشگاه و بازارچه دائمی تولید و عرضه محصولات صنایع دستی استان در محوطه فرهنگی-تاریخی باغ گلستان خرم آباد در مجاورت قلعه زیبا و تاریخی فلک الافلاک به عنوان نماد و تبلوری از سه گانه میراث فرهنگی-صنایع دستی و گردشگری پویا، اولین بازارچه دائمی صنایع دستی استان محسوب می‌شود.

وی با اشاره به تلاش‌های این اداره کل در توسعه بازارچه‌های فروش، بیان کرد: خوشبختانه به منظور عرضه محصولات صنایع دستی هنرمندان استان، ۵ بازارچه در شهرستان‌های بروجرد، الیگودرز، دورود و نورآباد با کمک بخش خصوص به صورت بازارچه‌های خودگردان و موقت بدون واسطه و یا به صورت مستقیم در حال فعالیت هستند.

کد خبر 4934196

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha