پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۷

آیت‌الله علم‌الهدی بیان کرد:

توزیع ۹۰ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان رضوی

توزیع ۹۰ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان رضوی

مشهد ـ نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: در راستای برنامه رزمایش همدلی و احسان، ۹۰ هزار بسته معیشتی در بین نیازمندان توزیع می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله سیداحمد علم الهدی امروز در رزمایش همدلی و احسان با اشاره به امامت جوادالائمه (ع) در سن ۸ سالگی، اظهار کرد: وجود مبارک ایشان نمایشگر ساحت مقدس امامت و ولایت است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه امام جواد (ع) در جود، کرم و سخاوت معروف بودند، گفت: زمانی که وجود مقدس امام هشتم (ع) از مدینه به خراسان آمدند امور را به دست جوادالائمه (ع) سپردند که مراجعات شیعیان و سوالات آنان را پاسخ می‌دادند و همیشه یاری رسان نیازمندانی بودند که دست نیاز به سوی ایشان دراز می‌کردند.

وی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری افزود: برنامه مواسات باید برنامه‌ای ادامه‌دار باشد، رهبری دستور قرارگاه مواسات دادند تا همیشه به خصوص در این ایام سخت یاری گر عزیزان آسیب پذیر ما باشند و امروز که روز امام جود و سخاوت است مرحله اول رزمایش آغاز می‌شود و در عید غدیر خم مرحله دوم و در دهه محرم، مرحله سوم اجرا می‌شود.

آیت الله علم الهدی بیان کرد: امروز در تمام نقاط استان، برنامه رزمایش مواسات در حال اجراست و در بین تمام نهادهای انقلابی این برنامه تقسیم شده است و ۹۰ هزار بسته معیشتی در بین نیازمندان تقسیم می‌شود.

کد خبر 4979615

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha