به گزارش خبرنگار مهر در قم ، آیتالله لطفالله صافی گلپایگانی در دیدار اعضای حزب موتلفه اسلامی استان قم اظهار داشت : موتلفه اسلامی در مسیر احیای امر به معروف و نهی از منکر وظایف خود را به خوبی انجام دهد.
وی افزود : موتلفه باید معضلاتی از قبیل فساد ، بدحجابی و ... که در جامعه وجود دارد را به مسئولان گوشزد کنند تا این معضلات برطرف شود.
این مرجع تقلید با بیان این که ما از موتلفه اسلامی انتظار بیشتری داریم ، یادآور شد : هرکه در راه دین و حفظ مذهب خدمت کند به میزان خلوص نیتی که دارد در جایگاه خداوند از ارزش بالایی برخوردار است.
آیتالله صافی گلپایگانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدام جنایتکارانه دشمنان در تخریب مجدد حرمین شریفین در سامرا خاطر نشان کرد : این فاجعه مصیبت جانکاهی برای تمام علاقهمندان اهل بیت(ع) است.
وی بر شناسایی و مجازات عاملان این جنایت تأکید کرد و اعلام کرد : این فاجعه به طور قطع از سوی توطئهگران و تروریستها و کسانی که در مقام عداوت با اهل بیت هستند طراحی و اجرا شده است.
آیتالله صافی گلپایگانی بیان داشت : ضرورت آگاهی و بیداری مسلمانان در خنثی نمودن توطئههای دشمنان الزامی است و مسلمانان و به خصوص شیعیان با هوشیاری به وظایف خود در حفظ مذهب و کیان دین اهتمام بیشتری داشته باشند.


نظر شما