۶ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۷

انتقاد تند عضو کمیسیون عمران مجلس از مشاوران املاک

انتقاد تند عضو کمیسیون عمران مجلس از مشاوران املاک

عضو کمیسیون عمران مجلس، مشاوران املاک را از عوامل افزایش قیمت مسکن معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، اقبال شاکری با اشاره به موضوعات مطرح شده درباره افزایش تعرفه معاملات مشاوران املاک، گفت: من از اساس با مکانیزم فعلی اخذ حق کمیسیون مشاوران املاک مخالف هستم، زیرا هیچ دلیلی وجود ندارد که املاکی‌ها برای انعقاد قراردادها به صورت درصدی کارمزد دریافت کنند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: زمینه فعالیت مشاوران املاک جزو حوزه مشاغل خدماتی محسوب می‌شود، از این رو در امور خدماتی نباید در ازای انعقاد قرارداد، کارمزد به صورت درصدی اخذ شود. در شرایط کنونی در تمام دفاتر ارائه خدمات به مشتریان، تعرفه‌های ثابتی وجود دارد که مشتری در ازای دریافت خدمات، مبالغی را به عنوان کارمزد ثابت پرداخت می‌کند.

شاکری گفت: مکانیزم کنونی دریافت حق کمیسیون مشاوران املاک به صورت درصدی از کل قیمت مسکن، رویکرد بسیار اشتباهی است که تنها مشتریان و متقاضیان تاوان آن را می‌دهند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: پرونده مشاوران املاک تنها معطوف به مکانیزم حق کمیسیون آنها نیست، متأسفانه با افزایش تلاطم بازار مسکن شاهد دریافت زیرمیزی از سوی برخی از مشاوران املاک هستیم، به این صورت که فرد املاکی با فروشنده به صورت پنهانی توافق می‌کنند، که در صورت فروش ملک مورد نظر با قیمت بالاتر، سود حاصله از این افزایش را تقسیم کنند.

شاکری گفت: من به عینه بارها شاهد بروز تخلف در دفاتر مشاوران املاک بوده ام و قطعاً مسئولان اتحادیه مشاوران املاک باید پاسخگوی وضعیت فعلی این حوزه باشند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: به طور حتم اعضای این کمیسیون به صورت جدی به مسئله اصلاح قانون مشاوران املاک ورود خواهند کرد، زیرا با ساماندهی این حوزه، بخشی از مشکلات بازار مسکن رفع خواهد شد.

کد خبر 5034174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۵:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۶
      1 0
      چه عجب یکی فهمید مشکل کجاست من که ی شهرونده عادی ومستاجر هستم خیلی ساله ب این نتجه رسیدم اما بازم خوبه که ی نمایده مشکل رو پیدا کرده
    • علی IR ۱۵:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۶
      1 0
      در هر شهری شهرداری یک سایت یا سامانه ای برای شهر طراحی کند تولید کننده، فروشنده و خریدار مسکن در سایت با هم ارتباط برقرار و معامله کنند، در سایت اطلاعات ملک، عکس، نقشه هوایی، قیمت و.. وجود داشته باشد
    • IR ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۷
      1 0
      انتقاد به چه درد میخوره .هرکس سرپناه مردم رابا دلال بازی منبع درامد خودش کرده وباعث شده جوونا ازدواج نکنن وکانون گرم بسیاری از خانواده ها بخاطرعدم توانایی دراجاره یاخرید مسکن متلاشی بشه باید..........
      • علیپور IR ۰۹:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۸
        0 0
        امیدوارم از انتقاد تند به مقابله ی تند و تصمیمات تند منجر بشه تند تند تند
    • هادی IR ۲۳:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۷
      0 0
      خدا نگذره از شماهایی که همه املاکیها رو به یک چشم میبینید و به این راحتی در مورد اونا نظر میدید !! خدا لعنت کنه اون مالکی را که قیمت بالا به املاکی میده ! تورم کمر املاکیها را هم شکسته ای جماعت کوفی!!
    • مونا IR ۰۰:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۰
      0 0
      بله املاک از خداش قیمت بالاتر تازه میگن چکار دارین ما واستون بالاتر میدیم.کرج دو ساله خونه از متری ۳ شده ۱۴ یعنی چی اخه.جوونی ما رفت خدانگذره از باعثش