۱۲ آبان ۱۳۹۹، ۱۲:۰۸

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کرمانشاه:

مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان برگزار نخواهد شد

مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان برگزار نخواهد شد

کرمانشاه- مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: به دلیل وضعیت قرمز استان کرمانشاه و محدودیت‌های اعمال شده امسال شاهد برگزاری مراسم راهپیمایی روز ۱۳ آبان نخواهیم بود.

عباس سروری صبح امروز در گفتگو با خبرنگار مهر با تبریک میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) و روز مبارزه با استکبار جهانی اظهار کرد: به دلیل وضعیت قرمز استان کرمانشاه و محدودیت‌های اعمال شده امسال شاهد برگزاری مراسم راهپیمایی روز ۱۳ آبان نخواهیم بود.

وی افزود: به مناسبت میلاد پیامبر ساعت هشت شب شاهد نور افشانی شهر کرمانشاه در هشت نقطه از مراکز شهرداری را خواهیم داشت و بانگ لبیک یا محمد و مرگ بر آمریکا از بلندگوهای مساجد و با همراهی مردم از پشت بام منازل طنین انداز خواهد شد.

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با تشریح برنامه‌های روز ۱۳ آبان تصریح کرد: برگزاری برنامه‌های تلویزیونی از شبکه زاگرس و برنامه‌های فرهنگی، هنری، نمایشگاهی و تحلیل‌های سیاسی و دشمن شناسی در بستر فضای مجازی از دیگر اقدامات روز ملی مبارزه با استکبار جهانی خواهد بود و در رأس آنها سخنرانی رهبر انقلاب قرار دارد.

سروری گفت: امسال به دلیل شیوع کرونا و تحریم‌های دارویی علیه ملت ایران بیشتر از هر زمان دیگری شاهد چهره استکباری آمریکا هستیم.

کد مطلب 5062093

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha