پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۷ آبان ۱۳۹۹، ۸:۰۰

مدیر مرکز حرکت‌های جهادی سپاه البرز خبر داد؛

تشکیل دو قرارگاه جهادی برای مقابله با کرونا در البرز

تشکیل دو قرارگاه جهادی برای مقابله با کرونا در البرز

کرج - مدیر مرکز حرکت‌های جهادی سپاه البرز گفت: دو قرارگاه جهادی برای مقابله با گسترش و شیوع بیماری کرونا در استان تشکیل شد.

میلاد بوئینی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص فعالیت گروه‌های جهادی استان البرز برای مقابله با گسترش و شیوع بیماری کرونا با اشاره به اینکه دو قرارگاه جهادی در استان تشکیل شد، اظهار کرد: نخستین قرارگاه در بسیج سازندگی برپا و با پیگیری‌های انجام‌شده قرارگاه جهادی دیگری در معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی البرز تشکیل شد.

وی با اشاره به اینکه گروه‌های جهادی در هشت محور فعالیت خود را آغاز کردند، بیان کرد: در این راستا تاکنون حضور در بیمارستان‌ها و کمک به کادر درمان، ضدعفونی فضای داخلی و عمومی بیمارستان‌ها، ضدعفونی بخشی از معابر شلوغ و پرتردد استان، توزیع بسته‌های معیشتی در بین نیازمندان و آسیب‌دیدگان از کرونا، فرهنگ‌سازی و آموزش برای گروه‌های جهادی و آموزش و امر به معروف شهروندان در سطح استان و توزیع ماسک و بسته بهداشتی، برپایی ایستگاه‌های بهداشت و سلامت در سطح استان صورت گرفته است.

مدیر مرکز حرکت‌های جهادی سپاه استان البرز با اشاره به اینکه ۶۵۰ هزار ماسک و ۱۷ هزار و ۱۶۰ بسته بهداشتی در سطح استان توزیع شد، خاطرنشان کرد: همچنین ۱۴۶ هزار و ۷۲ بسته معیشتی در بین افراد کم‌بضاعت و نیازمند استان نیز، توزیع شد.

وی افزود: به منظور آگاهی دادن جامعه و قطع زنجیره کرونا گروهای جهادی محله‌محور در تمام مغازه‌ها پوستر «وضعیت قرمز است»، «حتماً با ماسک وارد شوید» و «من ماسک می‌زنم» را نصب کردند.

فعالیت ۱۵۰ نیروی جهادی آموزش‌دیده در بیمارستان‌ها

بوئینی با بیان اینکه ۷۰۰ گروه جهادی در سطوح مختلف و ۸ محور یادشده برای مقابله با کرونا در استان اعلام آمادگی کردند، گفت: تا به امروز حدود ۱۵۰ نیروی جهادی آموزش‌دیده در بیمارستان‌ها به منظور کمک به کادر درمان اعزام شدند.

وی تصریح کرد: همچنین در بحث ضدعفونی فضای داخل بیمارستان‌های استان هم‌اکنون ۱۲ گروه جهادی آموزش‌دیده فعال هستند و مابقی گروه‌ها در امر به معروف، توزیع بسته‌های معیشتی و سایر محورهای یادشده فعالیت دارند.

مدیر مرکز حرکت‌های جهادی سپاه استان البرز در پایان متذکر شد: در مراکز بهداشت آمار کسانی که در محلات به کرونا مبتلا شدند در اختیار گروهای جهادی قرار می‌گیرد و در صوت اعلام نیاز مبتلایان، گروهای جهادی به منظور قطع زنجیره کرونا به نظافت خانگی آنها می‌پردازند و کارهای روزمره‌شان را انجام می‌دهند.

کد خبر 5065104

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha