پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ آبان ۱۳۹۹، ۸:۱۵

از هفته آینده انجام می‌شود؛

ادامه بررسی وضعیت رشته‌های المپیکی پس از یک ماه وقفه

ادامه بررسی وضعیت رشته‌های المپیکی پس از یک ماه وقفه

جلسات کمیته کارشناسی ستاد عالی بازی‌های المپیک و آسیایی با فدراسیون‌های المپیکی از هفته آینده با برگزاری نشست برای دو رشته شانس مدال در المپیک توکیو پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست مشترک نمایندگان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک با فدراسیون‌های المپیکی و به منظور بررسی وضعیت آنها برای حضور در بازی‌های ۲۰۲۰ توکیو بعد از یک وقفه طولانی از اواخر مهرماه و با برگزاری دو نشست از سر گرفته شد که طی آن شرایط تکواندو و کشتی مورد ارزیابی قرار گرفت.

قرار بود این نشست‌ها به صورت متوالی پیگیری شود. حتی برای برگزاری نشست با مسئولان وزنه برداری و کاراته در روزهای ابتدایی آبان ماه هم برنامه ریزی شد اما پاندمی کرونا و تصمیمی که در کمیته ملی المپیک برای لغو تمام جلسات و گردهمایی‌ها گرفته شد، منتفی شدن این جلسات را هم به همراه داشت.

حالا بعد از یک ماه و بازگشت کمیته ملی المپیک به شرایط عادی‌تر برای برگزاری جلسه و نشست، پیگیری جلسات با فدراسیون‌های المپیکی در دستور کار قرار گرفته است. قرار است این جلسات از هفته آینده در محل این کمیته دنبال شود.

نصرالله سجادی سرپرست کاروان ایران در المپیک توکیو، پیمان فخری رئیس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی، علیرضا رحیمی عضو هیأت اجرایی، علی رغبتی عضو ستاد عالی و نماینده وزارت ورزش و فرید فتاحیان مسئول روابط بین الملل کمیته ملی المپیک افرادی هستند که در قالب کمیته کارشناسی ستاد عالی بازی‌های المپیک و آسیایی نشست‌های بررسی وضعیت رشته‌های المپیکی را دنبال می‌کنند.

استارت دوباره این کار با برگزاری نشست برای دو رشته وزنه برداری و کاراته که شانس مدال در توکیو هستند، زده خواهد شد. این دو نشست هفته آینده برگزار می‌شود اما هنوز روز آن نهایی نشده است.

کد خبر 5071230

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha