۲۰ آذر ۱۳۹۹، ۱۰:۵۶

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای کرمانشاه:

ناوگان راهداری کرمانشاه فرسوده است

ناوگان راهداری کرمانشاه فرسوده است

کرمانشاه-مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه کفت: ناوگان راهداری کرمانشاه فرسوده است و راهداری تنها از ۳۰ درصد استانداردها برخوردار است.

فریبرز کرمی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بخش زیادی از ناوگان راهداری معیوب هستند اما برنامه‌ریزی‌ها طوری صورت گرفته است که بیشتر از ماشین‌آلات و تجهیزات از نیروها استفاده شود.

وی با اشاره به فرسوده بودن ناوگان راهداری استان کرمانشاه افزود: راهداری تنها از ۳۰ درصد استانداردها برخوردار است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه تصریح کرد: امروز از نظر فقر ماشین‌آلات، معیوب بودن و فرسوده بودن در تنگنا قرار داریم و هرچند وضعیت موجود ارتقا پیدا کرده اما هنوز جای کار دارد.

کرمی با بیان اینکه وضعیت اعتباری راهداری مناسب نیست و برای تأمین لاستیک در فروشگاه‌ها از اعتبار شخصی استفاده می‌شود عنوان کرد: نخستین دستگاه در هر بحرانی از جمله سیل و زلزله راهداری بوده است و ناوگان طی دو سال گذشته به دلیل استفاده بیش از حد فرسوده شده‌اند و جوابگو نیستند.

کد خبر 5092331

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha