۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۱۳

رئیس اداره منابع طبیعی وآبخیزداری دماوند:

۱۳ هزار مترمربع از اراضی ملی دماوند رفع تصرف شد

۱۳ هزار مترمربع از اراضی ملی دماوند رفع تصرف شد

دماوند- رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دماوند از رفع تصرف ۱۳ هزار مترمربع از اراضی ملی این شهرستان واقع در پلاک بیدک خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، جمشید جویباری صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با هدف حفظ انفال و عرصه‌های ملی، ۱۳ هزار مترمربع از اراضی ملی این شهرستان واقع در پلاک بیدک رفع تصرف و به دولت بازگردانده شد.

جویباری افزود: این اراضی در راستای اجرای تبصره ذیل ماده ۵۵ قانون حفاظت از جنگل‌ها و مراتع و با اخذ دستور از دادستان باز پس گیری شده است.

وی بیان داشت: طی عملیات رفع تصرف که با حضور نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان دماوند و همکاری نیروی انتظامی انجام شد، تمامی دیوارکشی‌های ایجاد شده بر روی این اراضی مورد تخریب قرار گرفت.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دماوند از توقیف یک دستگاه بیل مکانیکی غیرمجاز در اراضی ملی پلاک لومان این شهرستان نیز خبر داد و در این باره گفت: در پی گزارش‌های مردمی مبنی بر تعرض به عرصه‌های ملی، عوامل یگان حفاظت منابع طبیعی این شهرستان در راستای اجرای تبصره ذیل ماده ۵۵ قانون حفاظت از جنگل و مراتع فوراً به منطقه اعزام شدند که علاوه بر تشکیل پرونده تخلف نسبت به توقیف بیل مکانیکی مورد نظر اقدام کردند.

جویباری از عموم مردم درخواست کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تصرف در اراضی ملی فوراً مراتب را از طریق سامانه ۱۵۰۴ به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.

کد خبر 5129326

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha