پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ بهمن ۱۳۹۹، ۱۵:۴۴

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران:

رامسر مهد معاهدات بین المللی تالاب ها است

رامسر مهد معاهدات بین المللی تالاب ها است

رامسر- مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران نسبت به حذف نام رامسر از لگوی تبلیغاتی کنوانسیون تالاب ها واکنش نشان داد و گفت: رامسر خاستگاه اصلی معاهدات بین المللی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی ابراهیمی بعدازظهر سه شنبه در پنجاهمین سالگرد کنوانسیون رامسر و گرامیداشت روز جهانی تالاب‌ها نسبت به حذف نام رامسر از لگوی تبلیغات سالگرد کنوانسیون رامسر و روز جهانی تالاب‌ها انتقاد کرد.

وی افزود: کشورها به تعهدات خود در کنوانسیون باید متعهد باشند و اکنون بسیاری از آسیب‌های محیط زیست به علت نداشتن ضمانت‌های اجرایی است.

محمد آزاد فرماندار رامسر نیز گفت: در سال ۱۹۷۱ حدود ۱۸ کشور جهان دور هم نشستند و معاهده بین المللی کنوانسیون رامسر را امضا کردند که در جهت حفظ محیط زیست و تالاب‌ها به عنوان کنوانسیون رامسر امروز بیش از ۱۷۰ کشور عضو آن هستند.

وی افزود: ۵۰ سال از آن تاریخ می‌گذرد و دور هم جمع شدیم تا به اهمیت این معاهده پی ببریم و می‌توانیم از این فرصتی که این معاهده بین المللی برای ما ایجاد کرده نهایت بهره و استفاده را ببریم.

وی با تاکید بر آغاز راه بهتر برای کار مهم‌تر و شاخص تر با توجه به استقرار دفتر کنوانسیون در این شهرستان افزود: محیط زیست برنامه مناسب جهت تحول در کنوانسیون در راستای نام و آوازه استان مازندران و شهرستان رامسر برنامه ریزی کند.

کد خبر 5137430

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha