حمید پورحسین در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مشابه طرح جامع مجازی راه مهندسی در سالهای گذشته و به صورت حضوری در برخی دانشگاهها اجرا شده است.
وی با بیان اینکه این طرح در تلاش است تا دانشجویان را به سمت آگاهی و دغدغه مندی نسبت به حل مسائل کشور، تقویت دید جامع و تخصصی نسبت به رشته و فضای کاری آینده خود سوق دهد، ادامه داد: توانمندسازی برای پیشرفت و تعالی کشور، حل دغدغههای ذهنی و مشکلات دوران تحصیل آنها و نهایتاً نقش آفرینی در حل مسائل کشور در رشته تخصصی آنها مهمترین مسئله در این طرح است.
پورحسین با اشاره به اینکه از اوایل مهر ماه امسال تیمهای راه مهندسی را در دانشگاههای هدف تشکیل دادیم و سعی کردیم از طریق برگزاری جلسات متعدد با مسئولین دانشگاهی طرح جامع مجازی راه مهندسی را معرفی و زیرساخت شروع آن را آماده کنیم، اضافه کرد: از همان آغاز کار با تقویت رویکردهای رسانهای خود و ارتباط با خبرگزاریها و روابط عمومی دانشگاهها توانستیم تبلیغات خوبی را برای معرفی طرح در سطح استان انجام دهیم که خوشبختانه حدود ۷۰۰ نفر از دانشجویان جدیدالورود در استان همدان در این طرح ثبت نام کردند.
وی با اشاره به اینکه همدان پس از استان فارس بیشترین تعداد ثبت نامی را در کشور داشته است، افزود: همزمان با ۱۶ آذر در روز دانشجو افتتاحیه طرح جامع مجازی راه مهندسی با حضور رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور و رئیس دانشگاه صنعتی همدان به صورت پخش زنده و بر خط برگزار شد.
مسئول بسیج دانشجویی استان همدان ادامه داد: همچنین گام نخست این طرح با موضوع محوری چگونه در دانشگاه زنده بمانیم، در شش دانشگاه بوعلی سینا، ملی ملایر، صنعتی همدان، فنی شهید جباریان همدان، فنی نهاوند، جهاد دانشگاهی به صورت برنامههای آفلاین و آنلاین در سامانه راه مهندسی برگزار شد.
پورحسین با بیان اینکه مدعوینی از مسئولین باسابقه دانشگاه، اساتید هیئت علمی و دانشجویان با سابقه و موفق در رشتههای فنی و مهندسی در این طرح حضور داشتند، ادامه داد: در این طرح به موضوعاتی نظیر نحوه مواجهه با مسائل و مشکلات مسیر دانشجویی، زندگی دانشجویی، آینده تحصیلی و شغلی پرداخته شده است.
وی با بیان اینکه با اجرای مجازی این طرح در استان همدان در نظر داریم علاوه بر تحقق هدف آن یعنی هدایت نخبگان به سمت حل مسائل کشور، گامی مهم به سمت تحول بزرگ آموزشی در دانشگاهها برداشته شود، اضافه کرد: یکی از راههای ایجاد تحول در بدنه آموزش عالی کشور، اصلاح نگرش دانشجویان نسبت به کیفیت تحصیل در دانشگاه و در نتیجه مطالبه اصلاح نظام آموزشی و پژوهشی از مسئولان و نقشآفرینان این حوزه است.
پورحسین گام بعدی را آشنایی دانشجویان با رشتههای تحصیلی خود عنوان کرد و گفت: همچنین نحوه مطالعه دروس، مهارت افزایی، بررسی فضای صنعت بومی و مادر رشتههای مهندسی و نسبت آن با رفع نیازهای کشور و بازدیدهای علمی؛ موضوعاتی میباشد که در گامهای بعدی این طرح مطرح خواهد شد.
نظر شما