پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۶ فروردین ۱۴۰۰، ۲۲:۴۰

استاندار خوزستان:

بوروکراسی‌های اداری کشور کاهش یابد

بوروکراسی‌های اداری کشور کاهش یابد

لالی- استاندار خوزستان بر لزوم کاهش بوروکراسی‌های اداری تأیید کرد و گفت: معضلی به نام بروکراسی اداری در سیستم مدیریتی کشور داریم، مثلاً یک سرمایه‌گذار باید از ۲۳ دستگاه استعلام بگیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی دشتکی عصر امروز جمعه در جلسه شورای برنامه‌ریزی این شهرستان لالی، اظهار کرد: تلاش می‌کنم تا با همت تمام مسئولان گوشه‌ای از مشکلات مردم را حل کنیم.

وی افزود: دو جلسه رسمی ۲۱ اسفندماه سال گذشته را در اهواز و همچنین امروز را برای شهرستان لالی برگزار کردیم و به صورت میدانی نیز از پروژه‌ها بازدید کردیم و صدای مردمی را که مشکلات دارند، شنیدیم.

استاندار خوزستان با بیان اینکه امروز برای جمع‌بندی و بررسی اجرا و تحقق مصوبات حضور پیدا کردیم، عنوان کرد: این منطقه در صورت آب‌رسانی می‌تواند درآمد سرشاری را برای مردم داشته باشد؛ بخشی از تجهیزات مربوط به پروژه‌های آب‌رسانی نیز تهیه شده‌اند که مابقی کار نیز باید تسریع یابد.

سلیمانی دشتکی گفت: برای سال جاری ردیف‌های خوبی در زمینه خطوط انتقال آب در نظر گرفته شد که باید از این منابع برای شهرستان نیز استفاده کرد.

وی بیان کرد: در زمینه نیروهای شهرداری، به کارگران و شهر ظلمی واقع شده است چرا که شهرداری‌ها خودکفا هستند اما این نیروهای مازاد، آنها را با مشکل مواجه کرده است‌.

استاندار خوزستان افزود: نیروهای مازاد نیاز برای زندگی خود برنامه‌ریزی‌هایی داشتند که امکان تعدیل آنها در این شرایط وجود ندارد، نهایتاً بازخرید نیروها باید مدنظر باشد.

سلیمانی دشتکی با بیان اینکه در زمینه آبداران منابع خیلی خوبی جذب شد و دغدغه آنها نیز کاهش پیدا کرد، اظهار کرد: برای آسفالت شهرستان نیز با معاون وزیر کشور صحبت کردم تا علاوه بر سهمیه این شهرستان مبنی بر ۳۰۰ میلیون تومان نیز اضافه به آنها اختصاص دهند.

وی با تأیید بر لزوم کاهش بوروکراسی‌های اداری، گفت: معضل بزرگی به نام بروکراسی اداری در سیستم مدیریتی کشور داریم؛ مثلاً صورت‌جلسات جلسات با تأخیر بسیار برای دستگاه‌های مختلف ارسال می‌شوند و یا یک سرمایه‌گذار برای سرمایه‌گذاری خود باید از ۲۳ دستگاه استعلام بگیرد.

استاندار خوزستان عنوان کرد: همه مسئولان مأمور به خدمت‌گزاری برای مردم هستند که مصداق عینی خدمت به نظام است و حل نشدن مشکلات مردم و یا پاسخگویی نبودن به آنها در واقع به معنای خیانت به نظام محسوب می‌شود.

سلیمانی دشتکی تأکید کرد: همه مدیران باید برای افزایش رضایتمندی مردم تلاش کنند چرا که آنها حافظ نظام و کشور هستند.

وی با اشاره به اینکه یک سری تسهیلات با کارمزد چهار تا ۶ درصدی برای توسعه کشاورزی در نظر گرفته شد که باید پیگیری شود، به لزوم استفاده بیشتر از ظرفیت‌های منابع طبیعی در راستای اشتغال‌زایی برای مردم بومی اشاره کرد و گفت: مثلاً گل محمدی علاوه بر عصاره و گلابی که دارد از طلا و نفت هم ارزشمندتر است.

استاندار خوزستان اضافه کرد: ۵۰ کیلومتر شبکه‌های آب‌رسانی به دلیل فرسوده بودن نیازمند بازسازی هستند تا از ۵۵ درصد هدر رفت آب جلوگیری شود که در این راستا معاون عمرانی استانداری و مسئولان شرکت آبفا نیز برای اصلاح شبکه آب‌رسانی لالی اعتباری از محل منابع استانی تعریف کنند تا ما نیز در سطح ملی پیگیر جذب اعتبارات بیشتر باشیم.

سلیمانی دشتکی با تأکید بر اینکه مدیران استانی نیز در سطح ملی پیگیری‌های مربوط به رفع مشکلات مردم را باید انجام دهند، بیان کرد: کمیته امداد به جای پرداخت مستمری صرف به سمت خودکفایی تغییر دیدگاه داد که حرکت بسیار خوبی است.

به گزارش خبرنگار مهر، در این جلسه، برخی از مردم در اعتراض به خلع ید شدن اراضی محل سکونت آنها در شهر لالی به نفع بنیاد مسکن و راه و شهرسازی خوزستان، به فرمانداری آمده و نماینده آنها از استاندار خوزستان خواستار پیگیری شد؛ استاندار اما در پاسخ اعلام کرد که مدیرکل راه و شهرسازی با قیمت مناسب این اراضی را طبق قانون واگذار کند و شکایت‌های مربوط به پلاک‌های کمتر از ۲۵۰ متر را پس بگیرد.

کد خبر 5176231

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • طرح عجیب مالیات خانه های به اصطلاح خالی US ۰۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۷
      0 0
      چرا گوش شما هم مثل جناب محمودزاده بدهکار نیست؟ این طرح پر از ایراده، ۱۰۰۰ اشکال دارد. تا کی چرخه معیوب عدم اجرا و دنبال دلیل گشتن پس از آن باید تکرار شود؟