پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

منابع پارلمانی مصری اعلام کردند؛

تغییرات قریب الوقوع در کابینه مصر

تغییرات قریب الوقوع در کابینه مصر

منبعی آگاه در پارلمان مصر از نامه رئیس جمهوری این کشور به پارلمان برای اصلاح کابینه بر اساس اصل قانون اساسی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیاالیوم، منبعی آگاه در پارلمان مصر از نامه «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهوری این کشور به پارلمان برای اصلاح کابینه بر اساس اصل قانون اساسی خبر داد.

به گفته منبع مذکور، فهرست وزرایی که تغییر خواهند یافت، به قرار زیر است: وزرای محیط زیست، هواپیمایی، گردشگری، رسانه و فرهنگ، آموزش عالی، نیروی کار، اوقاف، توسعه داخلی، آبیاری، کشاورزی، جوانان و ورزش.

منبع مذکور تصریح کرد: هدف از اصلاح کابینه، دمیدن روح تازه در هیات دولت است.

گفتنی است «مصطقی بکری»، نماینده و فعال رسانه‌ای مصری در حساب توئیتری خود از اصلاح کابینه خبر داده و نوشته است: پیش‌بینی می کنم اصلاح کابینه شامل شمار قابل توجهی از وزرا و ۱۶ استاندار شود.

بکری اظهار داشت: «محمود محی الدین»، وزیر پیشین مصری صبح امروز قاهره را به مقصد امریکا ترک کرد؛ امری که بدان معناست که وی مسئولیت نخست‌وزیری را طبق شایعات برعهده نخواهد گرفت.

کد خبر 5265596

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha