به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی رادیو سلامت، همزمان با فرا رسیدن روز جهانی قلب شبکه رادیویی سلامت ویژه برنامه ای را برای مخاطبان تدارک دیده است.
فاطمه بی تقصیر تهیه کننده در این باره توضیح داد: با توجه به اینکه روز چهارشنبه هفتم مهر ماه روز جهانی قلب است، به همین دلیل ما در برنامه پاسخگو روز چهارشنبه هفتم مهر ساعت ۸:۱۵ صبح به موضوع قلب و عوارض قلبی در اثر کرونا می پردازیم. دکتر اکبرزاده متخصص قلب و عروق در برنامه حاضر است و شنوندگان می توانند پرسش هایشان را پیرامون این موضوع بپرسند.
برنامه پاسخگو در ۲ نوبت صبح ها و عصرها پخش می شود. روز هفتم مهر ساعت ۱۵ هم به موضوع علائم خطر در بیماران قلبی اختصاص دارد و دکتر شفیعی متخصص قلب، راههای پیشگیری را به بیماران قلبی آموزش می داد.
این برنامه پنجم مهر ساعت ۱۵ هم به موضوع دیسک کمر اختصاص دارد و علی آشتیانی جراح مغز و اعصاب و فلوشیب ستون فقرات در برنامه پاسخگوی پرسش های شنوندگان است.
نظر شما