۱۸ بهمن ۱۴۰۰، ۱۴:۴۰

حسینی با مهر مطرح کرد؛

استان سیستان و بلوچستان «مقصد جدید گردشگری» شد

استان سیستان و بلوچستان «مقصد جدید گردشگری» شد

معاون گردشگری استان سیستان و بلوچستان گفت: مقصد جدید گردشگری شعار معرفی استان پس از ۶ سال است در این مدت تلاش شد جاذبه های ناشناخته استان را معرفی کنیم اما حالا این استان مقصد جدید شده است.

مجتبی میرحسینی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ما به دنبال این هستیم نگاه جدیدی به سیستان و بلوچستان شود چون معتقدیم ظرفیت‌های بزرگی در حوزه گردشگری دارد؛ ضمن اینکه متنوع‌ترین مقصد گردشگری است و فرهنگ و طبیعت و دریا و تاریخ را دارد. گردشگری تاریخی و خوراک و فرهنگی جزو ظرفیت‌هایی است که در این استان شاهدش هستیم.

وی ادامه داد: الان بحث گردشگری دریایی در کشور شده است باز هم باید گفت که پایتخت گردشگری دریایی ایران همین استان و البته شهر چابهار است و می‌تواند آب‌های اقیانوسی را به یکدیگر و به آب‌های آرام پیوند دهد. پهنه سرزمینی سه میلیارد نفری را داریم که اگر ظرفیت استان در اهداف کشور در نظر گرفته شود، می‌تواند در اقتصاد گردشگری سهم عمده‌ای داشته باشد. به همین دلیل در نظر داریم تا شعار گردشگری استان سیستان و بلوچستان را به «مقصد جدید گردشگری» تغییر دهیم.

استان سیستان و بلوچستان «مقصد جدید گردشگری» شد

میرحسینی گفت: استان ما سال‌ها ناشناخته بود در شش سال اخیر تلاش شد که آن را معرفی کنیم. سه سال پویش ملی را داشتیم که شعارش این بود «سیستان را ببینیم و بلوچستان را بشنویم». در کنار آن شعار «سفر به سرزمین ناشناخته ها» را داشتیم. بعد از اینکه استان‌های مختلف و رسانه‌ها در معرفی آن کمک کردند؛ امروز این احساس می‌شود که باید شعار را تغییر دهیم.

وی از مقایسه زیرساخت‌های گردشگری بین دو سال ۹۴ و ۱۴۰۰ خبر داد و افزود: سال ۹۴ حدود ۳۵ مورد تأسیسات گردشگری داشتیم و الان با ۵ برابری رشد به ۱۵۰ تأسیسات گردشگری رسیده ایم. این رشد را می‌توان در بخش‌های دیگر استان نیز شاهد بود ضمن اینکه می‌توان گفت الان که بحث مقاصد سنتی مطرح است، این استان را می‌توان به عنوان مقصد متنوع گردشگری برای گردشگران داخلی و گردشگران خارجی معرفی کرد.

میرحسینی از طراحی لوگوی معرفی استان خبر دا د و گفت: طرحی نیز برای آن طراحی کردیم شامل معماری شمال استان، منطقه سراوان، قلعه، بیابان لوت، اقیانوس و طرح‌های سوزن دوزی. این لوگو می‌تواند یکجا ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و دریایی و طبیعی استان را معرفی کند. ما امید داریم با رونق گردشگری در استان، جمعیت ۵۰ درصدی استان که در نقاط روستایی ساکن هست نیز به این سمت حرکت کنند و بدانند که گردشگری می‌تواند در اقتصاد استان نقش داشته باشد ضمن آن که این ظرفیت‌ها می‌تواند به ماندگاری مردم در روستاها، توانمندسازی و بهبود معیشت آنها کمک کند.

کد خبر 5418330

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha