پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱ فروردین ۱۴۰۱، ۲۳:۵۶

فرمانده مرزبانی:

تامین امنیت مرزنشینان در اولویت کاری مرزبانی قرار دارد

تامین امنیت مرزنشینان در اولویت کاری مرزبانی قرار دارد

آستارا- فرمانده مرزبانی با اشاره به اینکه تامین امنیت مرزنشینان در اولویت کاری مرزبانی است، گفت: در سال گذشته شش هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان انواع کالای قاچاق در نوار مرزی کشور کشف شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار احمد علی گودرزی عصر دوشنبه در حاشیه بازدید از نوار مرزی آستارا با اشاره به حفظ و تأمین امنیت مرزنشینان یکی از اولویت‌های مرزبانی است، اظهار کرد: در همین راستا تلاش شده تا امکانات و تجهیزات مرزبانی به روز شود.

وی با بیان اینکه پایش تصویری یکی از راهکارها تأمین امنیت است، افزود: نصب دوربین روی لباس مرزبانی با هدف نظارت و کنترل دقیق‌تر بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در دستور کار قرار گرفته تا رصد و پایش تصویری از نقطه صفر مرزی تا مرکز انجام شود.

فرمانده مرزبانی در ادامه با اشاره به پیش بینی افزایش حضور گردشگران در ایام نوروز، تصریح کرد: برای ارائه خدمات بهتر نیروهای امدادی خود را نوار مرزی و ساحلی افزایش داده ایم.

وی همچنین به کشف شش هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان انواع کالاهای قاچاق در نوار مرزی کشور اشاره و اضافه کرد: مرزبانی در راستای تأمین امنیت از همه توان خود استفاده می‌کند.

سردار گودرزی با اشاره به اقدامات خوب مرزبانی در حوزه آزادسازی سواحل، ادامه داد: برخورد با برداشت‌های غیر مجاز شن و ماسه در استان‌های دارای نوار ساحلی نیز در دستور کار مرزبانی قرار گرفته است.

کد خبر 5451662

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha