پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۹ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۱۴

امام جمعه بجنورد:

دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی وضعیت مناسبی ندارد

دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی وضعیت مناسبی ندارد

بجنورد- امام جمعه بجنورد گفت: دانشگاه فرهنگیان در استان موقعیت مناسبی ندارد و نیاز است آموزش و پرورش آنچه در توان دارد در این خصوص به کار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام رضا نوری صبح دو شنبه در دیدار وزیر آموزش و پرورش که در دفتر امام جمعه بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: مردان و زنان کشور ۱۲ سال از بهترین سال‌های عمر خود را در مدارس و زیر نظر آموزش و پرورش هستند.

امام جمعه بجنورد ادامه داد: باید این دانش آموزان که آینده کشور را می‌سازند به درستی تربیت شوند.

وی افزود: آموزش و پرورش یکی از مجموعه‌هایی است که در حوزه فرهنگی باید با قدرت وارد شود.

حجت الاسلام نوری با تأکید بر اینکه توجه به جذب معلمان، تجهیزات مدارس و… اهمیت بسیاری دارد، گفت: دانشگاه فرهنگیان در استان موقعیت مناسبی ندارد و نیاز است آموزش و پرورش آنچه در توان دارد در این خصوص به کار گیرد.

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی با اشاره به اینکه در جذب معلمان و مدیریت حوزه‌های مربوط به آموزش و پرورش باید حساسیت‌های بسیاری به کار گرفته شود، بیان کرد: معلمان می‌توانند اهداف انقلاب را به دانش آموزان ارائه دهند.

کد خبر 5502848

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha