محمد سبزه زاری در گفتوگو با خبرنگار مهر از کاهش دید افقی در ۵ شهر استان خوزستان خبر داد و بیان کرد: امروز به علت وقوع گرد و خاک در استان، دید افقی در آبادان به ۳۰۰ متر کاهش یافته بود.
مدیرکل هواشناسی خوزستان با بیان اینکه دید افقی در بستان به ۴۰۰ متر کاهش یافته است، افزود: دید افقی در شادگان ۸۰۰ متر گزارش شده است.
وی در ادامه دید افقی در شهر اهواز را یک هزار و ۸۰۰ متر اعلام کرد و گفت: دید افقی در شوش نیز به هفت هزار متر رسیده بود.
به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه شنبه اداره کل مدیریت بحران خوزستان نسبت به وقوع پدیده گرد و خاک، هشدار سطح نارنجی را صادر کرد که بلافاصله ادارات شهرستانهای هویزه، دشت آزادگان، شادگان، آبادان و خرمشهر امروز تعطیل اعلام شدند.
همچنین به دلیل وقوع گرد و خاک در خوزستان، فرماندار اهواز در ساعت ۱۲ ظهر امروز یکشنبه کلیه ادارات و دستگاههای اجرایی سطح شهرستان اهواز (بجز مراکز امدادی، درمانی، بهداشتی، بانکها، بخشهای دارای نوبت کاری و عملیاتی، خدمات شهری شهرداریها، بیمارستانها و آتش نشانیها) را تعطیل اعلام کرد.
نظر شما