روحالله علیزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه چاهها در حوزه پایین دست برخلاف بالادست رسوبی میشوند، اظهار داشت: تجهیزات چاه به علت قدیمی بودن، رسوبی شدن و عدم نوسازی از جمله پمپها نمیتواند حجم آبی که به طور مثال در حال حاضر ۱۰ لیتر در ثانیه است را بیش از ۷ لیتر خروجی دهد.وی با بیان اینکه رسوبگیری و نصب مجدد پمپها به چند روز زمان نیاز دارد، افزود: برای این وضعیت نیاز به پمپ جدید بوده که متأسفانه در شهرستان جایگزینی نیست و با توجه به فصل تابستان و حضور مسافران و گردشگران با افت فشار و قطعی آب روبهرو میشویم.
فرماندار محمودآباد تصریح کرد: مخزن آب شهرستان که باید ذخیره حدود ۴۰ هزار مترمکعب اشته باشد تنها ۱۰ هزار لیتر ذخیره آب دارد که یکی دیگر از معضلات در حوزه قطعی آب است.
علیزاده خاطرنشان کرد: طی ۲ سال اخیر با توجه به شرایط کرونایی و حضور کمرنگ مسافر در محمودآباد امور آب و فاضلاب شهری آرامش کاذبی داشته و با کارکرد انفعالی نسبت به نوسازی زیرساختها آیندهنگری نکرد و امروز با بهتر شدن وضعیت و حضور گردشگران و مسافران زیاد در شهر ساحلی با قعطی آب مواجه هستیم.
وی ادامه داد: مسکن مهر در سطح شهرستان در هر واحد ۲ تا ۳ خانواده مسافر حضور دارند و مصرف همزمان تابستانه حجم زیادی از آب میخواهد که این موضوع باعث ایجاد مشکل برای همشهریان و گردشگران خواهد شد.
فرماندار محمودآباد گفت: حفظ وضع موجود و آمادهسازی زیرساختها، مطرح کردن مشکلات به امور آب استان و گرفتن اعتبار برای فراهم کردن وضعیت بهتر از وظایف من بوده که باید پاسخگوی مردم شهر باشم.
علیزاده تلفیق آب و فاضلاب شهری و روستایی را از دیگر مشکلات در این حوزه دانست و افزود: در زمان جدا بودن این دو اداره مشکلات زیاد بود حال که تلفیق شد با پرسنل و نیروی انسانی اندک پاسخگو نیستند به طور مثال در گذشته ما ۱۷ آب نگهدار داشتیم (افرادی که کار ترمیم و نظارت را بر عهده داشتند) امروز تنها ۳ نفر مسئول رسیدگی به این امور بوده که قطعاً نمیتواند آنطور که مناسب است، عمل کنند.
وی بیان کرد: برای رفع اساسی مشکل آب شرب شهرستان نیاز به اعتبار ملی بود که با رایزنی فرزانه نماینده مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی طی نشستی با نیکزاد نایب رئیس مجلس، ۱۴ میلیارد تومان اعتبار گرفته و پروژه در امور آب و فاضلاب مازندران در خصوص حفر چاه و ترمیم و بهسازی مخازن تعریف شد.
فرماندار محمودآباد اظهار داشت: ۱۴ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته با تعریف پروژه به ۲۰ میلیارد رسید که با کمک آب و فاضلاب استان پروژه نقطه کور هزار متری گالشپل تا ترسیاب با عمق لوله ۲۵۰ متری در کنار لوله قطر لوله ۳۵۰ میلی متری یک خط جدید به قطر قطر ۳۱۵ میلی متر اضافه کردیم.
علیزاده ادامه داد: نسبت به جا به جایی و انتقال لوله و آب شرب در این نقطه کور قبل از گرفتن اعتبار ۱۴ میلیاردی اقدام شده بود که در حال حاضر نیز این پروژه در حال انجام است و در مجموع طی ۴ ماه اخیر اعتبار ۲۵ میلیاردی برای رفع مشکل شهرستان تخصیص یافت.
وی یادآور شد: این در حالیست که اعتبار تملک و دارایی فرمانداری محمودآباد در سال گذشته ۲۰ میلیارد تومان بود اما امسال تنها برای رفع مشکل آب شرب شهرستان ۲۵ میلیارد تومان اعتبار گذاشتیم که نیازمند به تقویت مخازن در حوزه شهری دارد.
فرماندار محمودآباد با اشاره به زمین ۵ هزار متری با کاربری ایجاد مخازن آب که در حال حاضر در دست شرکت آب منطه ای مازندران است، گفت: شرکت آب منطقهای قصد فروش این زمین را داشته که با حقوقی کردن موضوع درصدد گرفتن زمین و ایجاد مخزن بزرگتر با اعتبار تخصیص یافته برای رفع مشکل آب شرب هستیم.
محمودآباد پایلوت شهر هوشمند در مازندران میشود
علیزاده عنوان کرد: در راستای ایجاد بستر فیبرنوری و مخابرات در محمودآباد، این شهرستان بهعنوان پایلوت شهر هوشمند در استان معرفی میشود که مزایای زیادی از جمله دسترسی آسان به اینترنت پر سرعت، انجام جراحیهای اینترنتی یا فروش آنلاین محصولات این شهرستان برای گردشگر است.
وی خاطرنشان کرد: اجرای یک طرح فیبرنوری به ازای ۱۰ کیلومتر هزینه ۵ میلیارد تومانی دارد که در روستای حربده به مرحله افتتاح رسید و این هزینه یک چهارم آن بهصورت مشارکتی و مابقی بر عهده مخابرات و دولت است.
فرماندار محمودآباد از کلنگزنی و اجرای طرح هوشمندسازی در ۱۵ روستا این شهرستان طی چند ماه اخیر خبر داد و گفت: بیش از ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح در این روستاها هزینه خواهد شد .۲ هزار کیسه آرد مازاد بر مصرف وارد محمودآباد شد
علیزاده در ادامه در خصوص مشکلات نانواییها و تهیه د در شهرستان افزود: در ۴ ماه اخیر بیش از ۲ هزار کیسه آرد مازاد بر مصرف وارد محمودآباد شد که سهمیه ماهانه ما ۲۲ هزار کیسه آرد است.
کمبود آرد نداریم
وی اظهار کرد: هیچ گونه کمبود آرد در محمودآباد نداریم و ما احتمال فروش آرد نانواییها به نان فانتزی را میدهیم که باعث تعطیلی زود هنگام نانواییها در سطح شهرستان میشود.
فرماندار محمودآباد با اشاره به اینکه ۱۴۷ نانوایی فعال در شهرستان داریم، تصریح کرد: به بخشداران حکم زده شد تا هر دهیار در روستای خود بازرس نظارت بر نانوایی محل باشد و از بروز تخلف جلوگیری کنند.
علیزاده در پایان گفت: برای بهبود بخشی روند پخت مناسب و بدون تلخف نانواییها از ۱۰ نانوایی برتر به انتخاب شهروندان محمودآبادی تقدیر شد و ۲ نانوایی که توان پخت ۲۴ ساعت داشته باشد از نظر آرد تأمین میشود چراکه در این شهر با توجه به تأمین نان ۲ هزار کارگر شهرک صنعتی و مسافرانی که از شهرهای اطراف یا خارج استان برای استفاده از ساحل وارد این شهرستان میشوند، نیاز است تا نانواییهایی با پخت نان روزانه داشته باشیم.
نظر شما