به گزارش خبرگزاری مهر، در گفتگوی زنده مجازی به موضوع «بررسی کارنامه سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی» از نشستهای علوم انسانی اسلامی پرداخته میشود.
در زمان انقلاب فرهنگی، یکی از بحثهای عمدهی ستاد انقلاب فرهنگی، تهیه و تدوین و نشر کتب دانشگاهی بود. در همین راستا در سیزدهمین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۶۳، تأسیس سازمان «مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی» (سمت) به تصویب رسید. هدف از این کار، تدوین کتب علوم انسانی درسی و دانشگاهی و تلفیق آن با علوم اسلامی بود.
با گذشت چهار دهه از تأسیس این سازمان، لزوم بررسی کارنامه و میزان موفقیت این سازمان در رسیدن به اهداف در نظر گرفته شده بیش از پیش احساس میشود. برخی از منتقدان معتقدند انتشارات سمت به عنوان متولی کتب علوم انسانی نتوانسته به هدف اصلی خود برسد و صرفاً به صورت کمی، کتابهایی در موضوعات مختلف علوم انسانی تولید کرده است که عاری از محتوای مناسب بوده و نتوانسته خلأ موجود را پر کند. همین امر باعث شده چندین مجموعه موازی به وجود بیاید. از همین رو بر آنیم تا به این پرسش مهم بپردازیم که کارنامه سازمان سمت در چهار دهه اخیر تا چه حد قابل دفاع است و تا چه حد توانسته به اهداف اصلی خود دست یابد؟
در همین راستا کانون اندیشه جوان قصد دارد تا در روز پنجشنبه ۲۷ مرداد ماه ساعت ۲۱ با حضور حمیدرضا خادمی در نشستی مجازی با عنوان «بررسی کارنامه سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی» در صفحه اینستاگرام کانون اندیشه جوان به گفتگو بپردازد.
نظر شما