پیام‌نما

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ * * * آن سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است. * * كه خود ملك عقبى كسى را سزد / كه او از فساد و عُلُو دم نزد

۹ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۳۷

مدیر جهاد کشاورزی جهرم:

ساخت و سازهای غیر مجاز کشاورزی در جهرم تخریب شدند

ساخت و سازهای غیر مجاز کشاورزی در جهرم تخریب شدند

جهرم - مدیر جهاد کشاورزی جهرم گفت: ساخت و سازهای غیرمجاز «تی چنگ»، «باباعرب» و چاه مروارید در سایه قانون فروریخت.

حسن زمانی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: ۳ فقره تغییر کاربری غیرمجاز بخش کردیان در مناطق بابا عرب، چاه مروارید و تی چنگ به استناد تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها تخریب و اعاده وضع به حالت اولیه صورت گرفت.

وی اجرای قانون را گامی در جهت حفظ اراضی کشاورزی برشمرد و افزود: با هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز که در ذره بین یگان حفاظت شناسایی شود، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

زمانی در پایان از همشهریان خواست پیش از هرگونه تغییر کاربری در باغات و اراضی کشاورزی اقدام به اخذ مجوزهای لازم نموده تا متضرر نشوند.

کد خبر 5578108

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha