پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

جمع آوری زباله‌های رها شده در ورودی مسیر مواصلاتی زابل به ادیمی

جمع آوری زباله‌های رها شده در ورودی مسیر مواصلاتی زابل به ادیمی

زاهوان- رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان زابل گفت: زباله‌های رها شده از سمت شهرستان نیمروز (مسیر جاده زابل –ادیمی) جمع آوری شد.

مهدی امیری در گفت و گو با خبرنگار مهر، افزود: ورودی شهر یکی از فضاهای مهم شهری است که در هنگام ورود توجه هر بیننده را به خود جلب می‌کند.

وی ادامه داد: عملیات پاکسازی و جمع آوری زباله‌ها در راستای فرهنگ سازی و توجه به نحوه دفع و دفن رباله در شهرستان نیمروز انجام شده است.

امیری افزود: جمع آوری زباله‌های رها شده از سمت شهرستان نیمروز (مسیر جاده زابل –ادیمی) با هدف تنویر افکار عمومی و ارتقای سطح مشارکت‌های مردم برای حفاظت از محیط زیست انجام شده است.

وی تصریح کرد: جمع آوری زباله‌ها با همکاری و مشارکت ادارات و سازمان‌های مردم نهاد انجام شد.

کد خبر 5664278

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha