پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۹

در هفتمین سفر به شهرستان های استان تهران؛

رئیس جمهور پنج شنبه به بهارستان سفر می کند

رئیس جمهور پنج شنبه به بهارستان سفر می کند

بهارستان- رئیس جمهور در هفتمین سفر به شهرستان های استان تهران پنج شنبه ۱۵ دی ماه به بهارستان سفر می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس جمهور پنج شنبه به بهارستان سفر خواهد کرد.

بر اساس این گزارش رئیسی در هفتمین سفر خود به شهرستان‌های استان تهران، به شهرستان بهارستان سفر می‌کند.

گفتنی است که بازدید از پروژه‌های در حال احداث، شرکت در جلسه شورای اداری و دیدار عمومی با مردم از جمله برنامه‌های سفر نیم روزی رئیس جمهور به شهرستان بهارستان خواهد بود.

لازم به ذکر است که وی پیش از این به رباط کریم و پرند سفر و ضمن دیدار با تعدادی از مردم، از پروژه‌هایی مانند مترو پرند و تصفیه خانه رباط کریم بازدید کرده بود.

کد خبر 5671675

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha