پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ دی ۱۴۰۱، ۱۴:۱۴

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی:

سپاه جان مایه حیات و بزرگترین پشتوانه استقلال کشور است

سپاه جان مایه حیات و بزرگترین پشتوانه استقلال کشور است

اراک - امام جمعه اراک گفت: سپاه جان مایه حیات و بزرگترین پشتوانه استقلال کشور است و در قلب ملت ایران و امت اسلام جا دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله قربانعلی دری نجف آبادی در خطبه‌های این هفته نماز عبادی سیاسی جمعه اراک که در مصلی این شهر برگزار شد، با اشاره به اینکه تقوا معیار شخصیت انسان‌ها و شرط قبولی اعمال است، گفت: تقوا یک سپر فولادین و شکست ناپذیر است و توطئه‌های دشمنان را با شکست مواجه می‌کند و مبانی تقوا باید سرلوحه رفتار همه باشد.

وی با اشاره به اینکه اهل بیت (ع) پایه‌ها و ستون‌های کرامت هستند، اظهار داشت: کرامت یکی از مهمترین صفات خداوند است و اهل بیت (ع) کرامت را همه جانبه دارند و وجودشان کریمانه است.

امام جمعه اراک افزود: خداوند از انسان‌ها انتظار رفتار کریمانه دارد و لذا باید با تاسی به سیره اهل بیت (ع) این صفت را در وجود خودمان پرورش دهیم.

وی با بیان اینکه انبیاب الهی و مکتب اسلام ناب محمدی برای به کرامت و سعادت رساندن انسان‌ها آمدند، گفت: روحانیت باید پیش قراول کرامت و هدایت گر راه و سیره اهل بیت (ع) باشد و مردم را به قله‌های بلند سعادت و عزت برسانند.

وی با اشاره به اهمیت صرفه جویی و پرهیز از اسراف در همه بخش‌های زندگی بیان کرد: زندگی توأم با قناعت گنجی است که همه باید آن را تمرین کنیم و قناعت مهمترین مسئله‌ای است که امروز باید مورد توجه همه مردم باشد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه رجب گفت: درک ماه رجب یک توفیق بزرگ الهی است و دعاها و اعمال صالح در این ماه همچون گنج و سرمایه‌ای بزرگ برای انسان است و می‌تواند انسان را به قله‌های کمال برساند.

وی با اشاره به اهمیت آمادگی برای برگزاری اعتکاف افزود: مساجد، دستگاه‌های فرهنگی، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه خود را برای برگزاری باشکوه اعتکاف آماده کنند.

امام جمعه اراک با محکومیت شدید اقدام مذبوحانه پارلمان اروپا در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست آنچه که «سازمان‌های تروریستی» نامیده می‌شود، گفت: تحریم و تروریست خواندن سپاه پاسداران ننگ بزرگ برای غربی‌ها و اوج خفت و ذلت دشمنان و از روی استیصال و ناتوانایی در برابر ملت غیرتمند ایران است.

وی با اشاره به اینکه فرانسوی‌ها باید مراقب رفتار خود باشند و از میدان دادن به افراد بی هویت و خبیث خودداری کنند، افزود: اروپایی‌ها به جای اینکه به سپاه پاسداران برای از بین بردن توطئه بین المللی داعش مدال افتخار دهند آن را تروریست معرفی می‌کنند و این اوج خباثت و رفتار ذلیلانه دشمن است.

دری نجف آبادی با تاکید بر اینکه سپاه جان مایه حیات و بزرگترین پشتوانه استقلال کشور است، گفت: سپاه در قلب ملت ایران و امت اسلام جا دارد و آزادی خواهان به وجود سپاه پاسداران و عظمت آن افتخار می‌کنند.

وی افزود: ملت ایران قدرشناس سپاه پاسداران است و مقتدرانه از این نهاد مقدس و انقلابی حمایت خواهد کرد و اجازه کوچک‌ترین خدشه به عظمت این نهاد مردمی نخواهند داد.

امام جمعه اراک تاکید کرد: سپاه پاسداران یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است و به برکت وجود سپاه و نیروهای مسلح در طول ۴۴ سال گذشته یک وجب از خاک مقدس جمهوری اسلامی کم نشده است.

وی بیان کرد: سپاه عاشق ولایت و مردم است و اهل هنر باید افتخارات و حماسه‌های بزرگ سپاه پاسداران را به تصویر بکشد و آنها را برجسته کند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطر نشان کرد: ملت ایران همواره از تحریم‌های ظالمانه دشمنان فرصت‌های بزرگ ساخته و این ملت و جوانان غیور این سرزمین با افتخار راه و مسیر امامین انقلاب اسلامی و شهدا را ادامه می‌دهند و توطئه‌های دشمنان موجب متوقف شدن ملت نخواهد شد.

کد خبر 5687269

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha