پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۴:۵۱

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان:

اعتکاف روزنه جذب قشر خاکستری باشد / لزوم برپایی اعتکاف‌های تخصصی

اعتکاف روزنه جذب قشر خاکستری باشد / لزوم برپایی اعتکاف‌های تخصصی

اصفهان - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با تاکید بر ابتکار و خلاقیت در اجرای برنامه‌های فرهنگی و به ویژه اعتکاف گفت: باید اعتکاف را روزنه‌ای برای جذب قشر خاکستری قرار دهیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مهدی فوقی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد اعتکاف شهرستان اصفهان ضمن گرامیداشت مناسبت‌های ماه رجب، به تبیین نقش انقلاب اسلامی در رشد فضاهای تربیتی پرداخت و گفت: قبل از انقلاب چنین فرصت‌های تربیتی بر نسل جوان فراهم نبود و یکی از برکات انقلاب اسلامی توجه بیش از پیش به برگزاری اعتکاف مخصوصاً در قشر جوان است و هر سال با رشد قابل توجهی در بین جوانان و دانشجویان همراه بوده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت: مجموعه‌های فرهنگی و موثرین عرصه‌های تربیتی باید بیشتر از گذشته به نقش خودشان بیندیشند و برای حضور خلّاقانه و ابتکاری در عرصه‌های فرهنگی نو و جدید و فضاهایی مانند پارک‌ها، سینماها، مکان‌های مفرح و بازی‌های رایانه‌ای و امثال آن برنامه‌ریزی کنند.

وی تشکیل اتاق فکر فرماندهی در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی را ضروری دانست و خاطر نشان کرد: از آنجایی که دشمن همواره تاکتیک‌های خودش را تغییر می‌دهد، ما هم باید برای جذب بیشتر جوانان و نوجوانان به مسجد، اولویت‌ها و برنامه‌های خود را مورد بازنگری و نسبت به ذائقه مخاطب قرار دهیم.

حجت الاسلام فوقی به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «اعتکاف یکی از رویش‌های انقلاب اسلامی است» اشاره کرد و افزود: متأسفانه آن چنان که باید نتوانسته‌ایم، اقبال حیرت انگیز جوانان به اعتکاف و برکات و اثراتی که برای نسل جوان داشته است را برای همگان روشن سازیم.

وی گفت: برنامه‌ریزان و برگزارکنندگان اعتکاف باید اخلاص در نیّت و عمل، ورود عالمانه و هم‌افزا، اقدام به‌روز و متناظر با نوع و سن مخاطب، توجه به جهاد تبیین، ابتکار برای جذب نسل جوان و نوجوان، محتوای غنی، کسب مهارت‌های فنی در برپایی اعتکاف مطلوب، شناسایی ظرفیت‌های محلّه و محیط اطراف مسجد، استفاده از ظرفیت خیرین محلّه و توجه دادن معتکفین به حضرت مهدی (عج) و مسئله ظهور را مدّ نظر توجه قرار دهند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی اصفهان افزود: برای جذب نسل جوان و نوجوان لازم است که نقشه‌ی راه داشته باشیم و روش‌های متناظر با مخاطب را بومی سازی کنیم؛ اعتکاف باید روزنه‌ای برای جذب قشر خاکستری و تقویت اعتقادات و باورهای دیگر اقشار جامعه باشد.

وی اظهار کرد: در آئین معنوی اعتکاف، علاوه بر توجه به معنویت باید به ابعاد دیگر مانند علم، مهارت و بصیرت توجه شود؛ لذا باید برپایی اعتکاف‌های تخصصی همچون اعتکاف‌های علمی تخصصی را هم جدی بگیریم.

وی تصریح کرد: اداره کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان خود را موظف می‌داند که در برگزاری هرچه بهتر باشکوه‌تر و با کیفیت‌تر اعتکاف، همراه و همیار برگزارکنندگان این مراسم معنوی باشد.

حجت الاسلام فوقی در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر مردمی سازی فعالیت‌های اجتماعی است، افزود: نقش مردم و خیرین در برگزاری مناسبت‌های دینی را جدی بگیریم؛ مشاهده کردیم که جشن‌های میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها در اصفهان به لطف خداوند متعال و همراهی هیئات مذهبی و موکب‌های مردمی، بسیار متفاوت با سال‌های قبل بود که جای تقدیر و تشکر فراوان از همدلی عوامل و برگزارکنندگان آن دارد.

جلسه ستاد اعتکاف شهرستان اصفهان با حضور نمایندگان استانداری، دفتر نماینده ولی فقیه در استان، نهاد رهبری در دانشگاه، اوقاف و امور خیریه، فرمانداری، فرماندهی انتظامی، شهرداری، اداره برق و آتش‌نشانی در سالن جلسات اداره کل تبلیغات اسلامی برگزار شد.

کد خبر 5692072

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha