میدان جدید میوه و تره بار ساری افتتاح شد

ساری- همزمان با دهه فجر میدان میوه و تره بار ساری پس از گذشت ۱۵ سال از شروع ساخت با ۱۶۱ غرفه راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، میدان میوه و تره بار جدید ساری عصر پنجشنبه با حضور مسئولان استانی و شهرستان افتتاح شد. ساخت این میدان از ۱۵ سال قبل شروع شده بود و چهار پیمانکار برای تکمیل آن فعالیت می‌کردند.

محمدعلی نوبخت فرماندار ساری با اظهار اینکه پروژه بزرگ میدان میوه و تره بار پس از ۱۵ سال افتتاح شد، افزود: برای ساخت این پروژه ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار صرف شده است.

وی شمار غرفه‌های این میدان جدید را ۱۶۱ غرفه و مساحت ۲۰ هکتار ذکر کرد.

به گزارش مهر، همزمان با دهه فجر ۲۶۱ پروژه در شهرستان ساری اجرا شد که از این تعداد ۱۴۷ پروژه راه روستایی و ۲۴ پروژه شهرستانی به ارزش ۶۶۷ میلیارد تومان دهه فجر در شهرستان افتتاح شد، همچنین ۴۲ پروژه کلنگ زنی شامل هفت پروژه شهری، ۳۳ پروژه روستایی و دو پروژه شهرستانی به ارزش ۲۴۳ میلیارد تومان در شهرستان است.

کد خبر 5705156

برچسب‌ها

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha