۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۰:۴۲

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی:

کیفرخواست برای متهمان اختلاس ۱۴۰ میلیاردی شهرداری ارومیه صادر شد

کیفرخواست برای متهمان اختلاس ۱۴۰ میلیاردی شهرداری ارومیه صادر شد

ارومیه - رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از صدور کیفرخواست برای ۲ نفر از متهمین پرونده اختلاس ۱۴۰ میلیاردی شهرداری ارومیه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دادگستری آذربایجان غربی، ناصر عتباتی در این زمینه با بیان اینکه صدور کیفرخواست برای متهمان به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول، اختلاس و تحصیل مال از طریق نامشروع صادر شده است، افزود: برابر گزارش و تحقیقات سازمان بازرسی، پلیس اقتصادی که نشان از این بوده که متهم ردیف اول این پرونده که به عنوان مدیر مالی به صورت غیر قانونی از حساب مالی شهرداری برداشت و آن را به حساب متهم ردیف دوم واریز می‌کرده است.

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی ادامه داد: او نیز مجدد از طرق مختلف و با تنظیم قراردادهای متفاوت این مبالغ را به خود یا بستگانش منتقل می‌کرده است.

وی افزود: با توجه به تحقیقات مفصل انجام شده در شعبه بازپرسی و احراز بزه‌های ارتکابی به متهمین، کیفرخواست آنها به اتهام‌های جعل و استفاده از سند مجعول، اختلاس و تحصیل مال از طریق نامشروع صادر و پرونده جهت رسیدگی به محاکم ذی صلاح ارسال شده است.

کد مطلب 5718401

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha