پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۱۲

فرماندار کلاله:

امسال ۶ هزار میلیارد ریال پروژه در کلاله افتتاح شد

امسال ۶ هزار میلیارد ریال پروژه در کلاله افتتاح شد

کلاله- فرماندار کلاله با اشاره به استمرار تلاش ها برای تحقق حداکثری اعتبارات منظور شده در سفر ریاست جمهوری گفت: امسال ۶ هزار میلیارد ریال پروژه در کلاله افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد شیبک پیش از ظهر شنبه در آخرین جلسه شورای اداری این شهرستان اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ توانستیم، با همراهی همه مدیران و ائمه جمعه و نماینده مردم در مجلس، ۷۴۴ طرح با اعتبار حدود ۶ هزار میلیارد را بهره برداری کنیم.

فرماندار شهرستان کلاله افزود: با بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و اقتصادی در این شهرستان بستر اشتغال ۷۱۱ نفر فراهم شده است.

وی گفت: اعتبارات سفر ریاست جمهور برای کلاله ۹۸۹ میلیارد تومان در نظر گرفته شد.

شیبک ادامه داد: برای اشتغال خانگی ۵۰ میلیارد ریال اعتبار پیش شده که بخشی از آن جذب و تلاش برای جذب مابقی، همچنان، ادامه دارد.

وی اظهار کرد: امسال با توجه به اینکه آغاز ماه مبارک رمضان در روزهای ابتدایی سال آینده است، پیش بینی می‌شود که سفرهای نوروزی چند روز زودتر آغاز شود و باید آمادگی لازم در این حوزه داشته باشیم.

فرماندار کلاله بیان کرد: رعایت مسائل بهداشتی در سرویس‌های بهداشتی توسط شهرداری‌ها و دیگر دستگاه‌های مربوط برای ارائه خدمات مطلوب به مسافران نوروزی مدنظر باشد چون حفظ و ارتقا سلامت و امنیت غذایی مسافران و مهمانان نوروزی از مهم‌ترین اهداف ما است.

کد خبر 5736009

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha