۱۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۳۳

فرمانده انتظامی گنبدکاووس خبرداد؛

دستگیری سارقان سیم های کابل برق و مخابرات در گنبدکاووس

دستگیری سارقان سیم های کابل برق و مخابرات در گنبدکاووس

گرگان- فرمانده انتظامی شهرستان گنبدکاووس از دستگیری سارقان سیم های کابل برق و مخابرات در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود علی فر بعدازظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت سیم‌های کابل در شهرستان مأموران انتظامی به طور ویژه دستگیری عامل یا عاملان وقوع جرم را در دستور کار خود قرار دادند.

فرمانده انتظامی گنبدکاووس افزود: باتلاش های مأموران انتظامی شهرستان، متهمان شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی طی عملیات‌های جداگانه دستگیر شدند.

وی تصریح کرد: متهمان در تحقیقات اولیه و پس از مواجهه با مستندات پلیس، چاره‌ای جز اقرار نداشتند و به ۴۷ فقره سرقت کابل برق و مخابرات در گنبدکاووس اعتراف و متهمان پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.

علی فر افزود: هر گونه موارد مشکوک و پرسه زدن افراد ولگرد در محلات را از طریق تلفن به مرکز فوریت‌های پلیس اطلاع دهند.

کد مطلب 5749562

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha