پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ خرداد ۱۴۰۲، ۸:۵۸

رئیس اداره قرآنی آموزش و پرورش البرز خبر داد؛

اجرای ۶ جشن متمرکز ویژه روز دختر در آموزش و پرورش البرز

اجرای ۶ جشن متمرکز ویژه روز دختر در آموزش و پرورش البرز

کرج- رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش البرز گفت: به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) ۶ جشن متمرکز استانی با عنوان «بهترین دختر دنیا» در حال اجرا است.

هادی خانمحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در دهه کرامت و به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) ۶ جشن متمرکز استانی با عنوان بهترین دختر دنیا در آموزش و پرورش این استان در حال اجراست.

وی افزود: این جشن‌ها با همراهی ۷ هزار دانش آموز دختر مقطع ابتدایی و متوسطه در نواحی و مناطق هشتگانه آموزش و پرورش استان در حال اجراست.

رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش البرز بیان کرد: در این جشن‌ها دختران دهه نودی در اجتماعی باشکوه گرد هم می آیند تا ثابت کنند دختران ایران اسلامی با تأسی از حضرت فاطمه معصومه، راه صلاح و رستگاری را در سایه حفظ حجاب و عفاف حتی از کودکی طی می‌کنند.

وی یادآور شد: دختران البرزی در این جشن‌های باشکوه با همخوانی سرودهایی با مضامین دینی، اتحاد و همدلی خود را در ترویج فرهنگ حجاب به نمایش گذاشته و اعلام کردند که با الگو قرار دادن حضرت فاطمه معصومه (س) بهترین دختر دنیا، با دشمنان به مقابله می‌پردازند.

رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان البرز خاطرنشان کرد: به مناسبت روز دختر همچنین پویش‌ها و برنامه‌های متنوع فرهنگی همراه با مسابقه و اهدای جوایز برای دانش آموزان دختر استان به اجرا درآمده است.

خانمحمدی به جشن بزرگ دختران البرز در مصلی امام خمینی (ره) کرج با حضور ۲ هزار نفر در عصر روز چهارشنبه هفته جاری اشاره و عنوان کرد: در حاشیه این جشن موکب‌های ترویجی، هنری و فرهنگی همراه با پذیرایی برپا می‌شود.

وی رونمایی سرود بومی ریحانه، برپایی نمایشگاه، تولید محتوا و فضا ساز ی، بارگذاری احادیث به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی در قالب طرح مصباح الهدی که البرز دبیرخانه کشوری آن می‌باشد را از دیگر برنامه‌های ویژه دهه کرامت در استان برشمرد.

لازم به ذکر است برخی از جشن‌های روز دختر استان البرز در دهه کرامت با حضور خادمان امام رضا (ع) برگزار می‌شود.

کد خبر 5786945

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha